Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Sikkerhetsfrokost med Atea

Velkommen til sikkerhetsfrokost med Atea!

Dagens trusselbilde er kompleks og endrer seg i stadig større tempo. Å investere i og bygge opp egne sikkerhetsløsninger er komplekse og krever mye ressurser. Som en konsekvens for egen bedrift kan en flytte tjenester ut i skyen og ha færre tjenester internt. Det man da kan sitte igjen med er en infrastruktur som ofte blir for kompleks og ikke minst kostbar å håndtere.

Ta sikkerheten din til neste nivå! La profesjonelle leverandører levere topp moderne sikkerhetsløsninger som en tjeneste. Velkommen til Sikkerhetsfrokost med Atea der vi går gjennom våre sikkerhetstjenester og hvordan sikkerhetsløsningen kan settes opp, til beste for din bedrift.

Tid
09. des. 2022, 08.00 - 10.00
Sted
Trondheim
Adresse
Ranheimsvegen 9, Trondheim, Norway Vis på kart
Pris
Deltakelse er gratis
Meld deg på her Legg til i kalenderen

Agenda:

08:00–08:30 Frokost og Registrering

08:30–08:35 Velkommen

08:35–09:25 Hvordan gjenopprette forretningen etter en hendelse? 

Gøran Tømte fra Rubrik kommer på besøk i RV9. Han jobber proaktivt og preventivt som «Zero Trust Soldier».

Dette blir en kompetanse sesjon der vi ser på endringer og trender i trusselbildet og hva man bør ha med i risikovurderingene.

09:25–09:35 Pause

09:35–09:50 IRT - Sikkerhetshendelser siden sist og hva ser vi av utfordringer i dag / morgen

09:50–09:55 Oppsummering

 Meld deg på

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket