Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Nettverksmøte i 100% klubben

Har du et brennende engasjement for hvordan vi kan gjenbruke og resirkulere 100% av IT-utstyret? Da er dette midt i blinken for deg!

Atea fasiliterer nettverksmøte for deg som enten allerede er medlem av 100% klubben og/eller deg som er nysgjerrig på å få vite mer om 100% klubben. Her kan medlemmer som enten har kommet langt eller som ønsker å komme i gang møtes digitalt over en kaffekopp. Vi skal dele kunnskap, kompetanse og erfaringer for å videreutvikle det viktige arbeidet der målet er å resirkulere 100% av IT-utstyret.

Vi håper å se deg😊 Velkommen!

Tid
24/5 2022, 12.00 - 13.00
Sted
Digitalt
Pris
Gratis
Meld deg på her

Agenda 24. mai

Kl. 12.00-12.10: Velkommen ved Atea

Kl. 12.10-12.30: Innlegg fra prisvinnende Indre Østfold Kommune

Kl. 12.30-12.45: «Runde rundt bordet»

Kl. 12.45-13.00: Digital «mingling” og QA

 

Møt Tron Kallum fra Indre Østfold Kommune

Vi har gleden av å få besøk av Direktør for innovasjon og kommunikasjon, Tron Kallum fra Indre Østfold kommune. De har vunnet klimapris for arbeidet de har gjort som medlemmer i 100%-klubben. Tron vil dele suksesshistorien med hvordan Østfold kommune vant klimapris for sitt arbeid med avhendig av IT-utstyr. Han vil fortelle om hvordan de kom i gang, hvordan de målte fremdriften, hvilke utfordringer de møtte på veien, hvilke fordeler avhending av IT gir og ikke minst hvilke fremtidsmuligheter dette skaper.

Indre Østfold er første kommune som sammen med IT-selskapet Atea setter seg et mål om å resirkulere og gjenbruke 100 prosent av sitt elektroniske utstyr. For få kommuner i Norge har en plan for hva som skjer med gamle IT-enheter når de bytter de ut med nye.

 

Fakta om 100% klubben

Atea har etablert noe de kaller for 100%-klubben. Det er en klubb for virksomheter som forplikter seg til målet om å resirkulere og gjenvinne 100% av IT-utstyret sitt. Det er gratis å være medlem og man trenger ikke å være kunde av Atea for å melde seg inn.

Har du tenkt på at hvert eneste IT-produkt har en livssyklus? Denne syklusen kan vi påvirke fra start til slutt. 100%-klubben er for de kundene som vil øke andelen av gjenvunnet og gjenbrukte enheter. Sammen strekker vi oss mot målet om at 100 % av enhetene som selges skal samles inn til gjenbruk og gjenvinning. Vi vil ha med oss kunder som ønsker å tenke livssyklus på IT-utstyret sitt, som ønsker å stille krav til bærekraftig håndtering fra produksjon til avhending.

Les mer om 100%-klubben her!

Vi har satt opp følgende datoer for nettverk ut året.

24. mai kl. 12.00

24. juni kl. 12.00

25. august

26. september

27. oktober

28. november

Meld deg på til nettverksmøtet 24. mai

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten og sikre kundeopplevelsen. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.