Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Vi feirer kvinnedagen 8. mars og inviterer deg til et ettermiddagsarrangement om mangfold og innovasjon under tittelen "No bullshit! Mangfold gir økt innovasjonskraft!"

Mange rapporter viser at mangfold har positive effekter for en virksomhet. Vi snakker om økt lønnsomhet, innovasjonskraft og vekst. Gitt dette, så burde det være en "no-brainer" for alle ledere å nettopp elske mangfold. Men hvordan står det egentlig til i næringslivet og offentlig sektor? Hva er utfordringene, og hva kan gjøres for å gire opp?

For deg som ikke har mulighet til fysisk oppmøte i Stavanger kan du følge hele sendingen her på Facebook: https://fb.me/e/2uApLicMk trykk gjerne "deltar" dersom du følger med der.

Vi streamer også sendingen på vår LinkedIn profil.

Faglig del avsluttes 19:00, velkommen!

Tid
8/3 2022, 17.00 - 21.00
Sted
Atea Stavanger
Adresse
Sentrumsvegen 10, 4055 Sola Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på her

Program:

17:00-17:10 Velkommen v/ Ole Petter Saxrud, administrerende direktør i Atea

17:10-17:15 Hyllest av Norges 50 fremste tech-kvinner, ved ODA-nettverket og Abelia

17:15-17:40 Girls are doing IT for themselves – Kvinner finner egne veier til teknologiutdanninger og -yrker v/ Hilde G. Corneliussen, research professor, Western Norway Research Institute/Vestlandsforskning

17:40-18:20 Live-podcast "Teknologi og mennesker" med Christian Brosstad, kommunikasjonsdirektør i Atea og gjester Åshild Hanne Larsen, VP Subsurface Excellence & Digital i Equinor og Trine Strømsnes, administrerende direktør i Cisco

18:20-18:40  Inspirator, forfatter og første norske kvinne på Mount Everest, Randi Skaug forteller om sitt eventyr på Naustholmen Adventure Island i Steigen

18:40-18:45 Avslutning, takk for i dag!

19:00-21:00 Vi fortsetter feiringen for deltakere i Stavanger med en hyggelig after work hvor det blir servering av lett mat og drikke     

 

                                                   

Den gode grunnen

Da jevnaldrende begynte å diskuterte pensjon kjøpte eventyreren Randi Skaug (61) ei øy i arktis. Ønsket var ikke å hoppe av, men å gå noen skritt videre i livet.

I løpet av få år er Naustholmen Adventure Island i Steigen etablert som attraktiv opplevelsesdestinasjon og blitt internasjonalt kjent for sin inkludering, mangfold og bærekraft.  

Med en sterk visjon, et tydelig konsept, klare verdier og akutt behov å finne løsninger et sted hvor det meste ikke er å få tak i, har øya blitt  en samfunnsmessig bidragsyter og et trekkplaster.

Hva er så den gode grunnen, den som gjør at både gjester og hjelpere vil være en del av Naustholmenkulturen? Hva er det som gjør at gjestene ofte gråter når de drar? Hva er det som gjør at alt ordner seg akkurat her?

 

Talere

                                                      

Randi Skaug
Eventyrer, forfatter, foredragsholder og inspirator
Foto: Sindre Thoresen Lønnes

 

                                              

Ole Petter Saxrud
Administrerende direktør Atea Norge

 

Hilde Corneliussen
Research Professor Norway Research Institute

Åshild Hanne Larsen
VP Subsurface Excellence & Digital Equinor

 

 

Trine Strømsnes
Administrerende direktør Cisco
Foto: Studio Design