Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Frokostklubb med Palo Alto - Skysikkerhet

Velkommen!

Vi inviterer til en koselig frokost sammen med en av våre strategiske sikkerhets-partnere. Vi starter dagen med frokost og kaffe 08.00, før vi går inn i auditoriet og hører på Marius Holmsen fra Palo Alto og hans budskap før vi tar turen tilbake på jobb.


Påmelding nederst på siden.

Tid
30. nov. 2022, 08.00 - 09.30
Sted
Sola
Adresse
Sentrumsvegen 10, Sola, Norway Vis på kart

I dag har alle virksomheter en skystrategi. Det kan være både en cloud only eller en hybrid strategi. Vi ser også at flere virksomheter ikke binder seg til en spesifikk skyleverandør, men tar i bruk flere for å utnytte de forskjellige egenskapene som er ute i markedet.

Mange av fordelene med skyen er fleksibilitet og skalering, men for å oppnå dette må man bygge applikasjonene og tjenestene for skyen. Denne måten å bygge applikasjoner i skyen skaper utfordringer for de tradisjonelle sikkerhetsverktøyene våre.

Hvordan kan vi få visibilitet og sikkerhet i et miljø med mikrotjenester og serverless funksjoner?

Vi trenger nye verktøy som gir oss fleksibilitet, og sikkerhetsavdelingen må få muligheten til å sikre tjenestene uten at det går på bekostning av utviklingsavdelingen som drives av raske oppdateringer og et ønske om å automatisere prosessene.

Med prisma cloud kan vi sikre skyreisen på tvers av flere skyleverandører og sørge for en proaktiv sikkerhet som ikke går på bekostning av utviklerne.

 

Vi gleder oss til å se dere 😊

08:00-08:30
Frokost og kaffe
08:30-09:30
Prisma Cloud - Marius Holmsen fra Palo Alto

Meld deg på

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket