Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

En enklere digital hverdag

Velkommen til Stavanger! 

Atea og Cisco inviterer til et spennende event med faglig påfyll for små- og mellomstore bedrifter der vi sammen adresserer hvordan mange av utfordringene knyttet til hjemmekontor, en hybrid arbeidshverdag og nye digitale krav kan konverteres til muligheter og ikke minst en mer attraktiv og effektiv arbeidsplass enn før.

 

Vi i Atea og Cisco håper dere setter av tiden til oss denne formiddagen.

Meld deg på i skjemaet nederst på siden, så sees vi! 

Tid
27/4 2022, 08.00 - 11.10
Sted
Sola
Adresse
Sentrumsvegen 10, Sola, Norway Vis på kart

Agenda

08:00-08:30
Frokost
08:30-08:40
Velkommen og presentasjon av dagen
08:40-09:25
Sikkerhet for SMB 

Cisco

09:25-09:40
Gjennomgang av Atea Sirius
09:40-10:00
Kaffepause
10:00-11:00
Meraki "Capture The Flag"

Ta med egen laptop for øvelsen

11:00-11:10
Avslutning og vel hjem!

 

Etter hvert som de ansatte har vendt tilbake til kontoret og avstandskrav innenfor marin industri, produksjon og butikkdrift har blitt til digitale og fysiske krav rundt digitalisering og sikkerhet, har vi i stedet fått stadig flere spørsmål om hvordan vi kan hjelpe bedrifter med akkurat dette. Svaret er ofte enklere enn man tror og det er at man kan løse det meste med det vi kaller en solid, digital grunnmur. Noe som er like solid og sikkert som mange av de fysiske konstruksjonene dere jobber med til daglig og varene dere produserer og omsetter.

Atea og Cisco har hatt et tett partnerskap i en årrekke og de seneste årene innenfor skytjenester i særdeleshet. Både nettverk, sikkerhet og møterom kan leveres som en tjeneste. Men vi gjør selvsagt også klassiske systemintegrasjoner om kunder ønsker dette og i dette seminaret kommer vi til å fortelle om hvordan begge deler kan skape den digitale grunnmuren man trenger gjennom nettverks- og sikkerhetsløsinger fra Cisco Meraki, Cisco Umbrella og DUO 2FA med flere. Vi kommer også til å vise hvordan det fungerer rent praktisk ved å involvere gjestene i en liten digital demo og konkurranse underveis. Noen kunder synes det er fantastisk med en løsning der man kan adminsterer hele «stacken» i et management mens andre kaller det «peace of mind as as service».

 

 

 

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket