Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

CIO Forum bærekraftig IT

Bærekraft er i ferd med å vektes høyere enn pris på store innkjøp. For å henge med som leverandør, er bransjen helt avhengig av å kunne dokumentere hvor bærekraftige leveransene er. I tillegg har det blitt et krav å vise til kontinuerlig forbedring. I senere tid ser vi eksempler fra offentlig sektor der bærekraft vektlegges med 30 prosent, noe som ekskluderte flere leverandører med lav pris. En moderne CIO måles på bærekraft, og må kunne dokumentere tiltak og utvikling.

Computerworld sitt CIO forum bærekraftig IT dykker ned i problemstillingene, og er et forum for å dele erfaringer fra leverandører og kunder som arbeider med bærekraft. Eventet er i regi av Computerworld, og Atea er med som partner fordi vi mener en god dialog mellom leverandør, kunde, og produsent er vesentlig for å påvirke IT-bransjen i en mer bærekraftig retning.

Halvdagskonferansen tar for seg tematikker som omfatter:

🌱 Hvor står industrien i dag, og hvilke krav stilles

🌱 Hvor går utviklingen

🌱 Hvordan måle/dokumentere innsats

🌱 Hvordan forsikre seg om at innkjøpsregler blir fulgt

🌱 Hvordan stille krav til leverandørindustrien

🌱 Praktiske eksempler

Lær om problemstillingene og lytt til erfaringer på CIO Forum Bærekraftig IT, et forum for å høste erfaringer fra leverandører og kunder som arbeider med bærekraft.

Konferansen finner sted på Rebel Arena i Oslo, og er gratis for alle som ikke jobber med IT-, Tele, eller konsulentvirksomhet. Dørene åpner kl. 08:00, programmet starter kl. 08:25.

Tid
25/8 2022, 08.00 - 12.00
Sted
Rebel Arena, Oslo
Adresse
Universitetsgata 2, 0164 Oslo Vis på kart
Meld deg på