Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Webinar: Ny videoløsning gir bedre MDT-møter

For å utvikle best mulige behandlingsplaner for pasienter med krevende kreftdiagnoser må spesialister ved flere sykehus samarbeide. Lær hvordan man får bedre multidisiplinære team-møter (MDT-møter), hever kvaliteten på pasientbehandlingen og øker produktiviteten dramatisk ved bruk av en nyutviklet videoløsning.

Cisco har i samarbeid med Oslo Universitetssykehus utviklet videoløsningen Webex Multi-Content Solution som lar spesialister ved ulike sykehus jobbe med innhold fra opptil fire ulike kilder samtidig. Atea har vunnet avtalen med Norsk helsenett om å levere videoplattform og videoutstyr til norsk helsevesen. Over 30 møterom av denne typen som drives på Norsk helsenetts plattform er allerede i drift.

Hva lærer du på seminaret?
Seminaret gir praktisk innsikt i hvordan MDT-møter kan organiseres på en mer effektiv måte og demonstrerer hvordan den nye videoløsningen fungerer. Du møter blant annet Petter Brandal, fagansvarlig overlege for hjernekreft ved Radiumhospitalet.

Vel møtt til seminar for å lære om denne verdensnyheten torsdag 28. januar, kl. 14:00-15:00.

 

Tid
28/1 2021, 14.00 - 15.00
Sted
Online
Meld deg på

Bruk av videokonferanser og tilrettelagt digital samhandling

Alle medlemmer av Norsk Helsenett har tilgangen til avtalen som utstyr tilknyttet videoløsninger og møterom for å sikre en fleksibel og brukervennlig arbeidsplass.

 

Finn den riktige løsningen for din bedrift

Gjennom denne avtalen kan NHN og Atea tilby rabatterte priser på brukervennlig videokonferanseutstyr som il passe de alle fleste av NHNs medlemsbedrifter.

Meld deg på

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)