Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Webinar: Hvordan utnytte teknologien som befinner seg i skyen?

En hverdag med skyen gir bedre tilgang til data og fleksibilitet, der alt er oppdatert og sikkert, men du skal være trygg på reisen din til skyen - uansett hvor du er.

Gjennom vårt rammeverk hjelper vi deg med en strategi for at virksomheten din skal ha et moderne og optimalisert IT-miljø. Dette rammeverket kaller vi CloudTrack Journey.

Atea tar virksomheter igjennom en skyreise ved å følge dette rammeverket. Gjennom CloudTrack fokuserer vi på å bygge riktig arkitektur til din virksomhet, med en strategi som støtter din forretning slik at din reise til skyen bli minst mulig utfordrende.

De første stegene for en ryddig og strukturert reise inneholder strategi, Governance og migrering. Alt støtter seg på Enterprise Scale, en mulighet som gjør det enklere og drifte, skalere, og videreutvikle din skyplattform. Atea har i lengre tid jobbet med å bygge skyarkitekturen på en måte som gjør det lettere for virksomheter å gjennomføre skyreisen.

Bli med på webinar å lær hvordan du og din virksomhet kan dra bedre nytte av teknologien som befinner seg i skyen.

Tid
20/4 2021, 10.00 - 10.45
Sted
Online
Meld deg på

Hva er skytjenester og hvordan lykkes du med reisen til skyen?

Det er en krevende jungel av ulike skytjenester, og hva du velger betyr mye for om din virksomhet lykkes med å ta reisen ut til skyen. I denne bloggen forklarer vi litt grunnleggende om skyen og ulike skytjenester som mange bruker – slik at det blir lettere å gjøre rett valg.

Meld deg på

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)