Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Fremtiden er her. Hva gjør du med den? 

For 17. gang inviterer vi til Community, Norges viktigste møteplass for teknologi. Dette er en arena for læring, inspirasjon, deling og dialog. Vi tilbyr en faglig oppdatering som kan hjelpe til å utvikle din virksomhet. Du får også tilgang på de fremste ekspertene i bransjen som kan hjelpe med å løse dine utfordringer.

💚 Spennende faglig program
💚 Møt våre samarbeidspartnere
💚 Inspirerende keynotes
💚 Årets digitaliseringsleder
💚 Podkast LIVE
💚 Afterwork

I år kan du delta på Community i byer i hele Norge, se oversikten under. Du kan delta enten fysisk eller digitalt. Blir du med?

Startdato
4/10 2021, 09.00
Sluttdato
25/10 2021, 16.00
Sted
Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Alta, Tromsø, Bodø, Ålesund, Kristiansand, Sandefjord, Drammen
Adresse
Lokalt (fysisk) og digitalt
Pris
500,- inkl. mva.
Meld deg på her

Hvordan blir Community 2021?

Hovedarrangementet vil foregå fra Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim. De resterende byene vil være knyttet til disse. Det vil si: deltar du i Drammen vil arrangementet der følge hovedsendingen fra Oslo, sammen med egne, lokale aktiviteter i Drammen. Og tilsvarende, dersom du deltar i Bodø vil arrangementet i Bodø følge hovedsendingen fra Trondheim, og ha egne lokale aktiviteter.

Vi gleder oss til å tilby et skreddersydd, lokalt og faglig program med siste nytt innenfor teknologi. Bli inspirert og få en god dose faglig påfyll fra ulike gjester og samarbeidspartnere.

Meld deg på Atea Community, møteplassen for alle oss som elsker teknologi.

Atea følger til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern på sine arrangementer. Det er også mulighet for å delta digitalt.

Program

Kl. 08:00 Standområdet åpner

Kl. 09:00-09:10 Velkommen

Kl. 09:00-10:00 Fremtiden er her. Hva gjør du med den?

Vi dykker ned i de hotteste tech-trendene som påvirker din virksomhet. Bli inspirert og få med noe matnyttig hjem til din virksomhet. Foredragsholder: Ole Petter Saxrud, CEO Atea og gjester.

Kl. 10:00-10:30 Messevandring

Kl. 10:30-11:40 Fagprogram

Ulike foredrag/panelsamtaler i hver by innenfor årets tema.

Se fagprogrammet her:

Kl. 11:40-12:30 Lunsj og messevandring

Kl. 12:30-13:40 Fagprogram

Kl. 14:00-14:45 Norges største tech-podkast "Teknologi og mennesker" går LIVE!

Vi inviterer spennende gjester på scenen for å diskutere brennaktuelle temaer. Programleder: Christian Currell Brosstad, kommunikasjonsdirektør Atea.

Kl. 15:00-15:15 Årets digitaliseringsleder

Det vil bli delfinaler i Stavanger, Oslo og Bergen før den store finalen i Trondheim 25. oktober.

Kl. 15:15-15:50 Spennende foredragsholdere

  • Stavanger: Dr. Nashater Deu Solheim: CEO og grunnlegger av Progressing Minds AS
  • Oslo: Eilert Hanoa: CEO for Kahoot
  • Bergen: Robin Dale Oen: The Dale Oen Experience
  • Trondheim: Jens Kvernmo: eventyrer og friluftsmann fra bl.a. TV-serien "Jens i Villmarka"

Kl. 15:50-16.00 Takk for i dag

Kl. 16:00 Afterwork - Mingling, mat og drikke

bilde av alle foredragsholderne.fotobilde av alle foredragsholderne.foto

Årets temaer

Den gode brukeropplevelsen

Hvordan lage tjenester og IT-løsninger som skaper gode opplevelser? I løpet av en arbeidsdag skal mange oppgaver løses. Vi samhandler fysisk og digitalt, vi møtes på kontoret, hjemmekontoret eller møterommet. Dette krever enkle og brukervennlige løsninger. Digitale arbeidsverktøy og skyløsninger er ett av mange svar. Vi dykker ned i mulighetene.

«Alt som en tjeneste»

Hvorfor eie når man kan leie? Dette er en av de viktigste trendene innenfor teknologibransjen – og i våre egne liv er det stadig flere som hopper over på abonnementsløsninger. Det er lønnsomt, skalerbart, sikkert, bærekraftig og fleksibelt. Lær mer om mulighetene og bli inspirert.

Datadrevet utvikling og innovasjon

Datamengden øker hver eneste dag. Skal man lykkes fremover må virksomheter klare å utnytte data for å skape gode brukeropplevelser, være proaktive, lage nye tjenester og ta bedre beslutninger. Samtidig er det mange virksomheter som ikke vet hvor man skal starte. Kompetanse mangler, og flere ser ikke den faktiske verdien. Vi ser på mulighetene.

Gå ikke glipp av historiene til våre spennende foredragsholdere

Dr. Nashater Deu Solheim.foto

Dr. Nashater Deu Solheim til Stavanger

"3 essential keys to achieving sustainable business after the pandemic" - Hvordan har næringslivet endret seg etter pandemien, og hva er nøklene til å sikre en bærekraftig virksomhet også i den nye verden?

Dr Nashater Deu Solheim vil gi praktiske tips fra sin forretnings- og psykologikompetanse for å vise deg hvordan du kan være grunnen til at kundene dine velger din virksomhet hver gang. Foredraget er på engelsk.

 

jens_kvernmo.foto

Jens Kvernmo til Trondheim

"Et vilt liv" - Jens Kvernmo bestemte seg for noen år siden å bryte med A4-livet, følge sin årelange drøm og legge ut på eventyr. Bli med på en eventyrlig reise når Jens Kvernmo fra «Jens i villmarka» forteller om sine storslåtte naturopplevelser og turer i barsk villmark, blant annet fra overvintringen blant urbefolkningen i Canada. Dette er et inspirerende og humoristisk foredrag som vil inspirere deg og din virksomhet til å gjøre det lille ekstra for å nå deres målsetninger og visjoner. Og er du i tillegg friluftsinteressert, kan vi love deg en uforglemmelig opplevelse.

Eilert Hanoa fra Kahoot! til Oslo

Bli inspirert når Eilert Giertsen Hanoa, adm. direktør i Kahoot!, forteller om suksesshistorien bak selskapet med foredraget "Fra skippertak til kontinuerlig læring - making learning awesome". 

Hvordan kan vi bruke teknologi for å gå fra skippertak til kontinuerlig læring? Går det an å sikre oppmerksomheten, engasjere, og samtidig utnytte seg av å bli en mer datadrevet virksomhet?

 

dale oen brødrene.foto

Robin Dale Oen: The Dale Oen Experience

Robin Dale Oen etablerte Stiftelsen Dale Oen Experience etter Alexander Dale Oens bortgang i 2012. Siden 2012 har stiftelsen bidratt til at 80 000 barn og unge har sprengt grenser og oppdaget egne styrker. Målet er å gi mestringsopplevelser og lære barn og unge at det umulige er mulig. Alt i samsvar med visjonen: vi gir ikke karakter, vi bygger karakter. Arenaer for visjonen er forskning, teknologi og friluftsliv.

Robin Dale Oen er fast gjestedebattant i NRK radio og TV2 Nyhetskanalen. Han er Fellow av Explorers Club i USA, Offiser i Forsvaret, med flere år som instruktør for de norske spesialsoldatene, samt trener i Norges Svømmeforbund. Foredraget vil gi deg innblikk i historien om Dale Oen Experience, hva stiftelsen bygger sitt verdisyn på og inspirasjon til å bli bedre kjent med deg selv og hvem du vil være.

Gullpartnere

Sølvpartnere

logosalat.foto

Årets digitaliseringsleder – nominer din kandidat

Hvem er Årets digitaliseringsleder? Det er en ildsjel som har utvist stødig lederskap i møte med et teknologisk landskap. Vedkommende har et kontinuerlig fokus på digitalisering i sin virksomhet, ser alltid etter nye og smartere måter å jobbe på, samtidig som h*n drar alle i samme retning og inspirerer sine medarbeidere til å se nye muligheter i ny teknologi.

Hvem mener du fortjener å bli Årets digitaliseringsleder? Vinneren kåres på Community i Trondheim 25. oktober.

Se tidligere vinnere her.

Tilbakeblikk på Community 2020