Tilbake til Arrangementer

Webinar: IT-økonomi i tider med langvarig krise

Å opprettholde evnen til å betale regningene og til å øke produktiviteten er helt nødvendig i tider med langvarig krise. Er bedriften rustet til nye kriser som vil komme? Mye av ansvaret vil ligge på CFO når en slik strategi skal avgjøres.

Det er svært få som har lagt en strategi for hvordan man skal klare de økonomiske utfordringene i krisen verden er inne i nå – og som det kan se ut som om vil vare lenge, men mange ser viktigheten av å ha en. Det er faktisk hele 80% som anerkjenner at teknologiinvesteringer er helt nødvendig i sitt selskap for å tilrettelegge for produktiviteten utenfor kontoret.

Vi alle ønsker å gå tilbake til der vi var før pandemien traff verden, men det er slett ikke sikkert vi kommer til å havne der igjen. Derfor er vår evne til å tenke nytt i disse dager er essensielt for å skape verdier, både under- og etter koronatiden. Det er svært viktig med tanke på evnen til å skape verdi av de økonomiske midlene, den arbeidsstyrken, den kompetansen og de andre ressurser vi har.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vårt webinar 17. november i samarbeid med Dell Technologies. Få med deg en spennende paneldiskusjon ledet av Charlotte Nordstrøm Larsen i Atea Finance. 


Paneldeltakere: 
• Jan Erik Arnesen, Dell Financial Services
• Svein Vilberg, DNB
• Patrik Molberg, Atea Finance


Hendelsestid
17. nov. 2020, 10.00 - 11.00
Frist for registrering
16. nov. 2020
By
Online
Pris
Gratis
Meld deg på

Meld deg på

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer