Tilbake til Arrangementer

Webinar: Tverrfaglig og kreativ med koding i Swift Playgrounds

Atea Skole og Apple ønsker velkommen til webinaret "Tverrfaglig og kreativ i Swift Playgrounds".

I webinaret viser vi hvordan du kan komme i gang med appen Swift Playgrounds som allerede ligger klart gratis fra Apple på alle iPader. Du vil se hva som ligger i appen som du kan bruke med elevene fra dag 1, og hvordan man kan starte med et blankt ark og lage kreative, visuelle og lærerike små programmer på tvers av mange fag.

Målet er at du etter webinaret skal kunne utforske appen på egenhånd med litt mer trygghet, og kanskje til og med prøve ut noe av det du har sett i dag?

Webinaret holdes av Eirik Hodne. Eirik har brukt Swift Playgrounds til programmering med klassen i 3 år. Elevene har sammen med ham programmert LEGO-roboter, visualisert naturlover med planeter og sprettballer, laget kunstverk i alle mulige varianter og små spill.

 

Hendelsestid
08. des. 2020, 14.30 - 15.30
Frist for registrering
08. des. 2020
By
Online
Pris
Gratis
Meld deg på

Meld deg på

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte.

Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer