Tilbake til Sikkerhetsdagene

Atea Sikkerhetsdag i Fosnavåg, nå i skyen!

Med bakgrunn i retningslinjer fra Folkehelseinstituttet (FHI) og dagens situasjon, fører koronaviruset til at Ateas Sikkerhetsdager beveger seg opp i skyen. Fra 21. april til 28. mai vil vi i Atea, sammen med våre samarbeidspartnere, arrangere Sikkerhetsdagen i en sky nær deg.

På Sikkerhetsdagen får du mulighet til å se, høre og chatte med flere av landets fremste eksperter innenfor informasjonssikkerhet. Vi tilrettelegger for dialog og erfaringsdeling gjennom en interaktiv plattform, med live chat og muligheter for å finne et passende foredrag for deg, uten at du trenger å forlate huset.

Praktisk bruk av nye sikkerhetsprinsipper 

Som en rød tråd vil vi ha fokus på Nasjonal Sikkerhetsmyndighets grunnprinsipper for IKT-sikkerhet og hvordan disse kan oversettes til praktisk bruk. Vi vil også adressere temaer som multi-cloud og IOT-sikkerhet. Det faglige innholdet er rettet mot deg som er ansvarlig for, jobber med eller interesserer deg for informasjonssikkerhet.

Sikkerhet, trusler og skyløsninger

I løpet av de siste årene har digitaliseringen endret Norge - og endringene skjer stadig raskere. Flere og flere virksomheter planlegger å ta i bruk og/eller er i gang med ulike skyløsninger. Brukerne er svært mobile, hvilket medfører at data blir distribuert til flere og flere enheter og lokasjoner. Dette gjør arbeidshverdagen enklere og mer effektiv, men samtidig medfører det også et økt trusselbilde, som stadig er i stor endring. Angrepsvektorene blir flere og de kriminelle har flyttet fokus fra å ikke kun gjelde de store amerikanske virksomhetene, men til også å angripe de mindre og mellomstore virksomhetene på internasjonal arena. Dette setter vi på agendaen under sikkerhetsdagene!

 

Meld deg på i dag! 

Scroll ned og meld deg på i dag.

Velkommen skal du være, det er helt sikkert 😁

Hendelsestid
28. mai. 2020, 09.00 - 15.00
By
Fosnavåg
Pris
Gratis!
Meld deg på her

Meld deg på
Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte.

Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer