Tilbake til Arrangementer

Pre-registrer deg til Microsoft Ignite New Orleans 2020

Bli med Atea på Microsoft Ignite 2020.

Høyt faglig nivå – akkurat slik du ønsker det. Som Nordens største Microsoft Partner byr vi på noen av Microsofts ypperste spesialister og produktansvarlige. Samtidig gir våre egne Microsoft-konsulenter hver dag en oppsummering av deres opplevelser på Ignite-konferansen. 

Pre-registrer deg nå!

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Startdato
21. sep. 2020, 00.00
Sluttdato
25. sep. 2020, 00.00
By
New Orleans, LA, USA
Adresse
Ernest N. Morial Convention Center, 900 Convention Center Blvd, New Orleans, LA 70130,

Bli med meg til New Orleans

Aldri før har verdens teknologiutvikling gått raskere. For å lære mer om det siste nye, er vi stolte av å invitere deg til en av årets største teknologihappenings: Microsoft Ignite i New Orleans i september.

Microsoft Ignite er en unik arena for å møte noen av verdens fremste teknologieksperter, diskutere og lære mer om hvordan fremtidens teknologi ser ut med Microsoft.

Atea, som Microsofts største partner i Norden, har satt sammen et konsept for å sørge for at du får maksimalt ut av denne uken. I år reiser vi som en stor skandinavisk Atea-delegasjon for å gi deg den beste opplevelsen, sikre kompetanseoverføring og gode nettverksmuligheter.

I tillegg til Microsofts Ignite-sesjoner, vil du også kunne delta på eksklusive Atea-kundesesjoner hvor vi tar et dypdykk innen områdene:

  • Modern workplace
  • Intelligent cloud
  • IT-sikkerhet

I en uformell sosial setting vil vi her også dele høydepunkter fra dagen, du kan legge frem dine egne utfordringer, og sparre med noen av Ateas og Microsofts fremste eksperter.

Reis sammen med Atea til New Orleans i september for å lære om hvilken retning teknologien går og hvordan vi sammen kan utnytte den på best mulig måte.

Oscar Klevjer Thøgersen, leder for Microsoft Cloud i Atea

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer