Tilbake til Digital Workplace 29.jan 2020

Agenda

29 januar 2020
08.00-08.30
08.30-08.40
Plenum

Verdien av digitale arbeidsformer

Digitalisering endrer måten vi jobber på og vil påvirke arbeidsoppgaver og effektivitet, og sette oss i stand til å jobbe smartere og mer effektivt. I dette foredraget rettes fokus mot hvordan digitale arbeidsformer kan muliggjøre verdiskapning og bærekraft.

- Hva er digitale arbeidsformer og hvor finnes de skjulte verdiene?
- Digitale arbeidsformer i praksis, en case presentasjon
- Hvordan komme i gang, og få økt gjennomslag i egen organisasjon

Jan Kristian Karlsen er arbeidslivsforsker, forfatter, rådgiver og daglig leder i Company Pulse. Hans spesialfelt er å skape effektive arbeidsformer og utforming av framtidens arbeidsplass. Jan Kristian er aktiv som foredragsholder, undervisning og rådgiver for private og offentlige virksomheter.

Foredragsholder: Jan Kristian Karlsen, daglig leder i Company Pulse
Plenum

Hvordan skape en friksjonsfri og bærekraftig arbeidsdag for dine ansatte

I kompetansebedrifter er produktive medarbeidere nøkkelen for at organisasjonen kan øke konkurranseevnen og levere bedre tjenester. Hvordan kan vi med 4 generasjoner i arbeidslivet samtidig gi våre ansatte en friksjonsfri arbeidshverdag samtidig som dette kan understøtte bærekraftsarbeidet i bedriften?

Foredragsholder: Erik Samsonsen, Direktør Atea Bergen
Apple
Apple - sikkerhet og personvern er standard
Avansert sikkerhet og personvern er grunnleggende i produkter og løsninger fra Apple du som bruker benytter deg av hver dag - ofte uten å tenke mer over det. Her får du et innblikk i konkrete tiltak med eksempler hvordan Apple sørger for at dine personlige data er under din kontroll, og hvordan bedriftens data kan beskyttes og holdes adskilt fra ditt personlige rom men fortsatt ivareta en optimal brukeropplevelse.
Foredragsholder: Torgeir Bergsvik, Apple
Lenovo

Snakk med teamet ditt og ikke med IT-avdelingen!

Lenovo vil fortelle mer om hvordan de ser fremtidens arbeidsplasser der vi har flere møter på digitale plattformer. Smarter Technology for all, med fokus på en grønnere hverdag.

Foredragsholder: Lasse Holst/Martin Sig, Lenovo
Dell

Dell presenterer den fremtidsrettede arbeidsplassen.

Vi setter fokus på hvordan moderne løsninger innen PC teknologi, sikkerhet og tjenester kan bidra til å øke effektivitet og produktivitet for sluttkunder i et bærekrafts perspektiv.

Foredragsholder: David Hall, Dell
HP Inc

Brukeren i sentrum

Brukeropplevelsen styrer mange av valgene vi gjør ved anskaffelse av IT-utstyr. Vårt slogan «Keep reinventing», handler i stor grad om å gjøre verden bedre for alle, også når det gjelder brukeropplevelser. HP vil snakke om våre tre pilarer, sikkerhet, samhandling , design, og hvordan dette i kombinasjon med bærekraft vil gi den beste opplevelsen av HP’s klienter.

Foredragsholder: Andreas Thorsteinsen, HP Inc
Atea

Fremtidsrettet forvaltning av digitale verktøy

Mange opplever at det stilles krav til mer effektive måter å forvalte digitale verktøy og tilbehør. Dette gjelder både anskaffelse, utrulling, drift, support og avhending av denne typen utstyr. Ofte har man gode rutiner for noen av disse områdene, mens det mangler en helhetlig plan for livssyklusen til utstyret. Atea ønsker å vise hvordan man kan effektivisere og automatisere hele livssyklusen for digitale verktøy og samtidig redusere kostnadene og ivareta bærekrafts målene.

Foredragsholder: Roy Vareberg, Atea
Microsoft

Din digitale transformasjonsreise ligger veldig mye i hendene til dine ansatte og de verktøyene de har tilgjengelig. Er din arbeidsplass tilstrekkelig sikker og produktiv til å tiltrekke seg nye og holde på eksisterende talenter.
Hør om mulighetene som ligger i M365 med fokus på Microsoft Teams som en arbeidsflate for den ansatte og hvordan de andre applikasjonene som f.eks planner, stream, power automation og power apps vil være med å utvikle god samhandling i din organisasjon samtidig som du har fokus på hvordan brukerne skal ta det i bruk.

 

BKK er i dag Vestlandets største fornybarselskap.
Cecilie Bertelsen leder Moderne arbeidsplass programmet i BKK og vil fortelle om BKK sin digitale satsing hvor skytjenester og Office 365 er sentralt.

 

 

Foredragsholder: Dag Nyrud fra Microsoft og Renate Woldseth fra Atea 
Cisco

Cisco Webex – friksjonsfri samhandling der du er

Inviter til møter slik at alle kan delta med grønn knapp på mobil, PC eller i et møterom som også gjenkjenner brukeren. Delta med beste tilgjengelige løsning og gi brukerne samme brukergrensesnitt i alle rom for økt bruk når du vil redusere reiser samtidig som relasjoner bygges og jobben blir gjort. Reduser friksjon med ansiktsgjenkjenning, talekommando, navnetagging og automatisk SW oppdatering fra en plattform som hjelper brukerne til en produktiv hverdag. Integrer med dine øvrige verktøy og få det beste fra Webex som også har 33 integrasjoner med O365.

Foredragsholder: Geir Andre Haaland, Cisco
Microsoft

Få mer ut av investeringen i Microsoft Teams

En komplett møteromsopplevelse via video med Microsoft Teams. Et riktig oppsett i et Microsoft Team Rooms gjør det enklere å samarbeide og snakke med kolleger og partnere via HD-video og med god lyd. Når rommet er satt opp inviterer du det på samme måte som du inviterer kolleger. Koble deg raskt og enkelt på møter i Teams og del presentasjoner eller andre dokumenter sømløst med andre deltagere. Alt via en intuitiv berøringsskjerm.

Foredragsholder: Lars Erik Norum, Microsoft
Jabra

Arbeid er ikke lenger sted du går til, det er noe du gjør.

Jabra forteller om siste utvikling i Teams sertifisert utstyr for den fleksible arbeidsplassen.

Foredragsholder: Ole-Christer Melvold, Jabra
Samsung

LED og storformat skjermer

Samsung Norge deler nyheter og forteller hvor og hvordan LED teknologi gir den overlegent beste skjermopplevelsen, samtidig som det er det mest miljøvennlige alternativet

Foredragsholder: Jonas Fjeld, Samsung
Atea

Digital skilting - Den digitale brukeropplevelse

Vi lever i en verden hvor utviklingen går raskt, og relevant kommunikasjon på digitale flater er avgjørende for å nå frem med ditt budskap. Men hvordan vet man at det som kommuniseres er riktig? Er din kommunikasjon målbar og intelligent? Disse spørsmålene er noe av det vi fokusere på sammen med våre kunder. Med god innsikt gir vi deg relevant informasjon til å kunne ta riktige avgjørelser. Og med smarte integrasjoner automatiserer vi prosesser for å utnytte data som allerede eksisterer. Teknologien er her nå, la oss bruke den riktig sammen.

Foredragsholder: Stian Heggernes, Atea
Paneldebatt

Konsernsjef i Atea Steinar Sønsteby har lenge brent for å bygge et selskap som tar både ansvaret og muligheten som ligger i bærekraft og samfunnsansvar. Som en avslutning på en engasjerende formiddag møter Steinar lokale ledere som har ledet an på Vestlandets reise for å skape bærekraftige organisasjoner. Hvordan har de tenkt og hvordan har de gjort det? Og hvordan kunne teknologi hjelpe dem på veien?

Paneldebattdeltakere:
- Rolf Barmen – CEO, Fjordkraft
- Svein Dyrrdal - seksjonssjef IKT, Vestland Fylkeskommune
- Tina Ødegård - konserndirektør organisasjon og utvikling, Sparebanken Vest 
- Tor Instanes - adm. Dir., GC Rieber Eiendom

Tilbake til Digital Workplace 29.jan 2020
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer