Til hovedinnhald

Våre samarbeidspartnere

Cisco

Cisco er en verdensledende leverandør innen IT, som hjelper selskaper å gripe morgendagens muligheter gjennom å vise at enestående ting kan skje når du tilknytter det tidligere utilknyttede. Ciscos visjon er å endre måten mennesker arbeider, lever, lærer og blir underholdt på.

Dell Technologies

Den største teknologifusjonen gjennom tidene skjedde i 2016 da Dell og EMC ble samlet i ett og samme selskap, Dell Technologies. Kombinert utgjør Dell Technologies utgjør et av verdens største teknologiselskaper og er en totalleverandør av markedsledende ende-til-ende-løsninger. Dell Technologies satser bredt på forskning og utvikling, en av de viktigste suksessfaktorene for å levere gode løsninger til kunder og partnere.

HP

HP er som alltid på Atea Community. Vi gleder oss til å se deg på Norges største IT-konferanse! HP har de siste årene lagt spesielt fokus på innovasjon, design og spesielt sikkerhet. Produktene HP leverer i markedet ser ikke bare utrolig bra ut, men gir også kunden merverdi med høy grad av funksjonalitet og smarte løsninger, samt et markedsledende sikkerhetsnivå. HP er Ateas største print- og PC-leverandør.

Hewlett Packard Enterprise

Hybrid Plattform - Alle har hørt om det, alle snakker om det, vi kan det! Snakk med Hewlett Packard Enterprise om Hybride IT-løsninger, alt fra kjernen av datasenteret og ut til den intelligente kanten. Atea er utvalgt som HPE Platinum Partner på bakgrunn av tett strategisk samarbeid og dokumentert høy kompetanse på HPEs produkter og løsninger. Moderniser nå, spar penger på drift og øk sikkerheten.

IBM

IBM er også i 2020 en naturlig del av Atea Community med sitt fornyede partnerskap med fokus på områder som Food Trust (blokkjede), sikkerhet, analyse og AI, konteinerteknologi, hybrid multicloud-tilnærming med fokus på sikre og åpne standarder hvor dataen alltid eies av kunden selv og innovasjon innen lagring og Power. Vi dekker 3 av disse områdene med sesjoner i samarbeid med Atea i 2020: (1) Food Trust, (2) Operasjonelle sikkerhetstjenester (SIEM) og (3) en spennende debatt rundt åpen konteinerstrategi som plattform for ny innovasjon og maksimal fleksibilitet. I tillegg vil vi være godt bemannet på digital stand og tar gjerne en uforpliktende diskusjon med Atea sine kunder og ansatte under hele Community. Håper vi møtes i et digitalt rom i løpet av høsten, hilsen IBM teamet. https://www.ibm.com/no-en

Lenovo

Lenovo er en av verdens største PC-leverandører, og har med tett partnerskap med Atea raskt vokst til å bli nr. 1 i det norske markedet. Med oppkjøp av både Motorola Smartphones og IBM System X server/lagring i 2014 er Lenovo nå et av de største IT-selskapene i verden.

Logitech

Logitech løser ikke alt for din organisasjon, men er verdensledende innen løsninger for videokonferanse, kommunikasjon og styring av datamaskiner. Siden vårt første USB-baserte konferansekamera ble lansert for 7 år siden har vi revolusjonert bransjen for videokommunikasjon, og Logitech fortsetter å innovere. På Atea Community kan dere oppleve våre nyeste løsninger og hvordan man kan forbedre kommunikasjonen både internt og eksternt uansett hvor i verden man befinner seg. 

Microsoft

Microsoft tilbyr produktivitetsløsninger og plattformer. Vi setter mobilitet og skytjenester først, og har som misjon å gi alle mennesker og virksomheter verktøyene de trenger for å oppnå mer. På Community kan du høre hvordan vi, sammen med Atea, bidrar til å løfte Norge.

Samsung

Samsung er et ledende selskap innen global informasjonsteknologi. Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, profesjonelle skjermer, LED-løsninger og mye mer. Samsung er ledende innen IoT gjennom, blant annet deres digitale helse- og smarte hjem-initiativ.

VMware

VMware er bransjeledende på virtualiseringsprogramvare. Våre teknologier forenkler IT-kompleksitet og effektiviserer drift. Vi hjelper bedrifter til å bli smidigere, mer effektive og mer lønnsomme. Ved å virtualisere infrastruktur, fra datasenteret til skyen til mobile enheter, gjør vi det mulig å levere tjenester fra hvilken som helst enhet, når som helst og hvor som helst.

Veeam

Veeam® recognizes the new challenges companies across the globe face in enabling the Always-On Enterprise™, a business that must operate 24.7.365. To address this, Veeam has pioneered a new market of Availability for the Always-On Enterprise™ by helping organizations meet recovery time and point objectives (RTPO™) of less than 15 minutes for all applications and data. Veeam Availability Suite™, which includes Veeam Backup & Replication™, leverages virtualization, storage, and cloud technologies that enable the modern data center to help organizations save time, mitigate risks, and dramatically reduce capital and operational costs, while always supporting the current and future business goals of Veeam customers.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer