Til hovedinnhald
Tilbake til Community 2020

Velkommen til Community i Tromsø!

Atea arrangerer for 16. gang Community, møteplassen for læring, deling og dialog for alle som elsker teknologi.  

Vi gleder oss til å tilby deg et bedre faglig innhold enn noensinne, med temaer som det digitale skiftet i Norge, den digitale arbeidsplassen, sikkerhet, samhandling, bærekraft, med mer.  

I år deltar du digitalt, og fra hvor enn du befinner deg i Norge kan du ta del i vår sending fra Tromsø med et fullspekket program med aktuelle foredragsholdere og gjester.  

Norges største tech-event Community vil bli en serie der vi besøker og har sending fra 7 byer, og ved påmelding vil du få tilgang til Community i alle de syv byene, og som en ekstra bonus vil du ha tilgang til alle sendingene helt ut november.   

Du vil ikke gå glipp av denne muligheten, meld deg på nå!  

Hendelsestid
14. sep. 2020, 09.00 - 14.00
By
Tromsø
Adresse
Online - fra der du er
Pris
800,-
Meld deg på

Bedre faglig innhold enn noensinne

Årets program er delt inn i tre spor:

Information Management  

Information Management omhandler alle verktøyene som virksomheter bruker for å samle inn, strukturere og hente frem verdien av data på en sikker måte for å lage bedre produkter og tjenester, eller å ta bedre beslutninger. Skal du lykkes med digital utvikling, må den være datadrevet. Ved hjelp disse teknologiene kan virksomhetene blant annet analysere og predikere fremtiden. 

 

Digital Workplace  

Digital Workplace dreier seg om å gjøre alt tilgjengelig for ansatte uansett hvor de er – effektiv kommunikasjon, mobilitet, arbeidsverktøy osv. På denne måten kan virksomheten få økt effektivitet og produktivitet, sikker tilgang til alle applikasjoner uansett hvor brukeren befinner seg. I tillegg vil løsningene gi sømløs samhandling via ulike verktøy, plattformer og formater, noe som gir mer fornøyde medarbeidere. 

Hybrid Platforms 

Hybrid Platforms er grunnmuren du må ha for å få til de to første. Virksomheter etterspør større fleksibilitet og skalérbarhet i sin infrastruktur for å møte egne behov. En hybrid plattform er løsningen for mange virksomheter. I hybride løsninger kombineres infrastruktur plassert i virksomhetens egne lokaler, i private datasentre og skytjenester, og offentlige skytjenester. Hva er best for din virksomhet og hvordan få det til? 

Vil du få siste nytt fra Atea?

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer