Tilbake til Arrangementer

Velkommen til årets største tech-event!  

Atea arrangerer for 16. gang Community, møteplassen for læring, deling og dialog for alle som elsker teknologi. 

Vi gleder oss til å tilby deg et bedre faglig innhold enn noensinne, med temaer som det digitale skiftet i Norge, den digitale arbeidsplassen, sikkerhet, samhandling, bærekraft, med mer. I år deltar du digitalt, og fra hvor enn du befinner deg i Norge kan du ta del i et spennende og variert program, med aktuelle foredragsholdere og gjester.  

Norges største tech-event Community vil bli en serie der vi besøker og har sending fra 7 byer, og ved påmelding vil du få tilgang til Community i alle de syv byene. Som en ekstra bonus vil du ha tilgang til alle sendingene helt ut november.

Startdato
14. sep. 2020, 09.00
Sluttdato
28. okt. 2020, 14.00
By
Digitalt - fra hvor enn du er
Adresse
Sendinger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør
Pris
800,-
Meld deg på

Ledende IT-eksperter
Få siste nytt innen IT-bransjen fra ledende eksperter fra offentlig og privat næringsliv. 

Én påmelding - 7 program
Ved påmelding vil du få tilgang til Community i alle de syv byene vi besøker. Som en ekstra bonus vil du ha tilgang til alle sendingene helt ut november.

Følg sendingen digitalt 
I år foregår Community digitalt, og du kan delta fra hvor enn du er. Vi har livesending fra 7 byer, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Bærekraftig 
Bærekraft på agendaen, med bærekraftsamtale med lokale profiler i hver by. Vi sender live fra den elektriske lavutslippsbåten Bard fra Brim Explorer. 

Meld deg på nå

Jobber du innen Tech, vil du ikke gå glipp av dette. Ved påmelding får du tilgang til digital deltakelse til alle datoene!

 

Deltakelse på Community  

Vi gjør oppmerksom på at Atea til enhver tid følger gjeldende retningslinjer for smittevern på sine arrangementer, og det vil derfor være digital deltakelse på årets Community.  

Se program for hver by

 

 

 

 

Årets Community inneholder tre spor

 

Information Management  

Information Management omhandler alle verktøyene som virksomheter bruker for å samle inn, strukturere og hente frem verdien av data på en sikker måte for å lage bedre produkter og tjenester, eller å ta bedre beslutninger. Skal du lykkes med digital utvikling, må den være datadrevet. Ved hjelp disse teknologiene kan virksomhetene blant annet analysere og predikere fremtiden. 

 

Digital Workplace  

Digital Workplace dreier seg om å gjøre alt tilgjengelig for ansatte uansett hvor de er – effektiv kommunikasjon, mobilitet, arbeidsverktøy osv. På denne måten kan virksomheten få økt effektivitet og produktivitet, sikker tilgang til alle applikasjoner uansett hvor brukeren befinner seg. I tillegg vil løsningene gi sømløs samhandling via ulike verktøy, plattformer og formater, noe som gir mer fornøyde medarbeidere. 

 

Hybrid Platforms 

Hybrid Platforms er grunnmuren du må ha for å få til de to første. Virksomheter etterspør større fleksibilitet og skalérbarhet i sin infrastruktur for å møte egne behov. En hybrid plattform er løsningen for mange virksomheter. I hybride løsninger kombineres infrastruktur plassert i virksomhetens egne lokaler, i private datasentre og skytjenester, og offentlige skytjenester. Hva er best for din virksomhet og hvordan få det til? 

Våre samarbeidspartnere

 

Vi trenger møteplasser for læring, deling og dialog. Community er et slikt sted. Community er ikke bare noe som skjer. Det er noe vi skaper sammen med våre kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om våre samarbeidspartnere som er med på å gjøre Community mulig og hva du kan lære av de i de ulike byene.

 

 

Årets digitaliseringsleder 2020

Atea støtter årets TV-aksjon


TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Vi skal redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.

Atea støtter årets TV-aksjon, og oppfordrer deg til å bli med og støtte denne viktige saken, og vi matcher ditt støttebeløp.

 

Vil du få siste nytt fra Atea?

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer