Tilbake til Arrangementer

Cisco Live 2020

Bli med Atea til Cisco Live i Barcelona!

For 13.året på rad arrangerer vi tur sammen med kunder og partnere.

Cisco Live er en teknologimesse som må oppleves. Bli oppdatert på det siste innen teknologi og fremtid. Vi ser frem til en fantastisk kombinasjon av faglig innhold, kompetanseutveksling og sosialt samvær. 

I pakken vår er hotell og bespisning på kveldene inkludert, med god plass for egentid og sosialisering. Hotellet er meget sentralt plassert, midt i Barcelona by.

Vi har 4 ulike ”pakker” du kan velge mellom, avhengig av når du ønsker å ankomme/dra.

Vi arrangerer felles middag og sosialt opplegg på søndag, mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag er det eget opplegg i regi av Cisco Live.

NB! Husk på å book flytur og Cisco Live pass utenom vår påmelding!

 

Påmeldingen er nå stengt!

Startdato
26. jan. 2020, 00.00
Sluttdato
31. jan. 2020, 00.00
By
Barcelona

Praktisk informasjon og priser

Konferansen, Cisco Live! 
Du må selv melde deg på konferansen.
Du kan velge mellom disse hotellpakkene:
  • Pakke 1: Søndag 26.jan. – fredag 31.jan.- pris: 13.500 nok,-
  • Pakke 2: Søndag 26.jan. – torsdag 30.jan. - pris: 12.500 nok,-
  • Pakke 3: Mandag 27.jan – fredag 31. jan. - pris: 12.000 nok,-
  • Pakke 4: Mandag 27.jan - torsdag 30. jan. - pris: 11.000 nok,-
  • Alle priser er eks.mva 
Flybilletter 
Du bestiller fly selv. Vårt reisebyrå kan være behjelpelig med å bestille fly, kontakt gtg@partnertours.no 

Betingelser vedr. pris:

Den oppgitte pris for hotel pr. person inkluderer:

     - Enkeltrom, pr. natt inkl. frokost.
Dersom en ønsker dobbeltrom, tilkommer en ekstra utgift på NOK 300 pr natt. Egne priser gjelder dersom vedkommende også skal delta på sosiale aktiviteter.
Avhengig av hvilken pakke en ønsker, inviterer vi til følgende:
  • Middag søndag kveld 
  • Middag mandag kveld 
  • Middag tirsdag kveld
  • Middag onsdag kveld
  • Det vil være sosialisering og mingling i hotellets bar (eller nærliggende egnet sted) hver ettermiddag/kveld før middag.

Hotellet

Hotel H10 Urquinaona er et 4-stjerners hotel med beliggenhet i hjertet av Barcelona i en meget flott og restaurert bygning fra 1800-tallet. Man bor like ved Plaça Catalunya, den kjente gaten

La Rambla, den gamle bydelen og «modernistkvarteret» Eixample.

Gode konferansefasilieter, totalt 2 konferanserom. Den største salen har kapasitet for ca.50 personer. Hotellets treningsrom er stengt, men som gjest ved hotellet får man adgang til treningsfasiliteter ved Holmes Place som ligger kun et par minutters spasertur unna.

Les mer om hotellet her

Hvorfor reiser 30 000 nysgjerrige ledere og IT konsulenter til Cisco Live hvert år?

Læring: Under Cisco Live har man mulighet til å delta på hundrevis av sesjoner innen datasenter, IT sikkerhet, Sky, nettverk, samhandling, IoT og mye mer presentert av ledende eksperter innen sitt felt. Atea vil også bidra til å fasilitere 1:1 møter med tekniske ressurser fra Cisco som kan hjelpe til hvor man i dag sitter fast og man kan av og til få se litt i glasskulen på hvor veien går videre. Det er også mulighet til hands-on trening, labbing, testing av kode og script samt mulighet for resertifisering eller ta en ny Cisco-sertifisering.

 

Utforsk: På messeområdet så er det en stor arena som heter World of Solutions. Det er en stor utstillingshall med det nyeste fra alle avdelingene til Cisco, samt deres 120+ største partnere. Her kan man se tusenvis av produkter, diskutere løsninger med rådgivere og teknisk personell fra de forskjellige partnerselskapene. Det er også en egen DevNet Zone hvor det er et fokus på integrasjoner, koding, scripting og automatisering av oppgaver og osv.

Bygg relasjoner: Når over 30 000 mennesker møtes så er det en unik mulighet til å bygge relasjoner med Atea delegasjonen som vanligvis er på rundt 8 personer. I vårt reisefølge så er det representanter fra forskjellige selskaper, fra offentlig og privat sektor med forskjellige nøtter som skal utforskes og knekkes under Cisco Live. Det er også en god mulighet til å bygge et kontaktnett med teknisk og salgspersonell hos Atea og Cisco som vil være tilstede under hele arrangementet for å lære og diskutere forskjellige problemstillinger og spørsmål.

For å komme inn på Cisco Live så må man ha et inngangspass, det er 3 varianter og de gir tilgang til forskjellige soner og foredrag. Det som er likt for alle er World of Solutions med alle utstillerne og alle plenumsforedragene.

Atea vil bistå med å planlegge uken og bygge et relevant og spennende program hvis det er ønskelig, det er viktig å melde seg på parallellsesjoner så raskt som mulig. Flere fullbooket flere uker før Cisco Live åpner.

For mer informasjon om Cisco Live klikk her

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer