Tilbake til Ateas Multi-Cloud seminar

Agenda

21 januar 2020
Velkommen til skyseminar med Atea!
Foredragsholder: Chris Kristiansen og Taru Holm
Atea Gir et innblikk i hva vi gjør mot kundene våre når det gjelder cloud
Foredragsholder: Oscar Thøgersen
11.15-12.00
De største cloud leverandørene i markedet kommer for å diskutere dagens situasjon og fremtiden
Cisco

Applikasjoner enklere til skyen med kostnadkontroll over Multi-Cloud nettverk

Cisco sitt rammeverk av plattformer for applikasjoner og tjenester i en økende Multi-Cloud hverdag, hjelper kundene med automatisering av prosessen og forenkling med etableringen av skytjenestene.

ACI Anywhere / MultiCloud utgjør en solid automatisert nettverksplattform i bunn, samt at CloudCenter Suite plattformen for multiple skyplattformer forvalter kundens applikasjoner mot sky med kostnadsoversikt og kontroll.

Foredragsholder: Jens Olsen – Cisco DC & Cloud

Dell EMC
Den raskeste og tryggeste vei til det moderne datasenter og skyen

Dell Technologies leder an markedet for hyperkonvergerte løsninger. VxRail er plattformen som sikrer bedriften en rask, effektiv og trygg etablering av moderne infrastruktur tilpasset både offentlige og private skytjenester. Vi ser på plattformens unike fordeler, erfaringer Dell Technologies har gjort seg i det norske markedet og veien videre for VxRail som markedets ledende hyperkonvergerte løsning.

Foredragsholder: Børre Nygren, Advisory Systems Engineer, Dell Technologies
AWS

Alle selskaper som skal, eller som er i skyen, trenger å ha en forretningsstrategi for skyadopsjon. For å hjelpe kunder med å etablere en solid Cloud Governance struktur, har Amazon utviklet en god del verktøy som kan hjelpe dere med å omfavne sky på en strukturert og sikker måte. 

Foredragsholder: Paul Ahlgren, Senior Partner Solutions Architect

Check Point

Hvordan trygt omfavne den Hybride skyen i en DevOps-verden?

Innlegget vil fokusere på sikkerhetsutfordringer i skymiljøer og hvordan få synlighet og kontroll over sikkerheten i skyen.

Hvordan får man den beste sikkerheten i skyen, uten at dette går ut over skalerbarheten, dynamikken og fleksibiliteten man får med skyen?

Samtidig som man oppnår automatisert og kontinuerlig compliance?

Citrix

Tør jeg egentlig å satse på skyen?

Skybaserte løsninger tilbyr i dag den fleksibiliteten jeg trenger, men er ofte utenfor min kontroll! Hva med oppetid og kvalitet på applikasjonsleveransen? Blir den like god som om jeg leverte dette ifra mitt eget datasenter? Hva er det egentlig som kan påvirke brukeropplevelsen negativt og hvordan kan jeg adressere dette for å sikre at en skybasert tjeneste blir like pålitelig og sikker som lokal?

VMware

Grenseløs IT med VMware Multicloud

Siloer står for fall og grenser mellom datarom, sky og endepunkter viskes ut. Med VMware Cloud bygger du en sømløs digital grunnmur for dagens og morgendagens tjenester med støtte for virtuelle servere, kontainere og Kubernetes. En hybrid sky med sømløs kobling mellom VMware, AWS, Azure, Google, IBM, Atea og Oracle.

Foredragsholder: Roger Samdal, VMware

Veeam

Markedsledende databeskyttelse for datasenteret og skyen som gir den beste sikkerheten mot moderne dataangrep

Veeam Software er markedsleder for backup og replikering av datasenteret, Office 365 og skyen.
Uansett hvilke type skystrategi organisasjoner velger er Backup & Replication kjent for å gi den mest brukervennlige, stabile og innovative løsningen.
Vi går igjennom nye og spennende muligheter i v10.

Foredragsholder: Magnus Lislevatn , Senior Systems Engineer, Veeam Software

HPE
(Multi)Cloud 2020: Hvor står vi i dag?
 
Skyen er ikke hva den engang var. Det er mange av dem, og du må forholde deg til alle sammen. Finnes det kanskje en mulighet til å kombinere flere offentlige skyer med et fortsatt behov for lokal maskinvare? Kan kostnadene faktisk være forhåndsavtalte og forutsigbare? Hva gjør andre i markedet?
 
Foredragsholder: Stig Alstedt, Teknologidirektør HPE
Red Hat
En Hybrid Cloud-infrastruktur er avgjørende for organisasjonens digitale transformasjonsstrategi.

En Hybrid Cloud er en overhengene plattform på toppen av et Multi Cloud miljø for å utnytte eksisterende investeringer og høste fordelene av Multi Cloud-mulighetene. RedHat’s produktportefølje og teknologier gjør det mulig for dere å bygge en Hybrid Cloud-infrastruktur, og enda viktigere en Open Hybrid Cloud uten å bindes opp til kun én skyleverandør.
 

Foredragsholder: Vikram Singh, Head of Cloud Solutions

F5
Applikasjonssikkerhet i skyen

Hvordan sikre API’er og Web applikasjoner ved bruk av Web Application Firewall i skyen.
Veritas

Dark Data Assessment

Undersøkelse i Norge blant CIOs viser at 52% av bedriftenes data er «Dark Data», dvs data som bedriften ikke kjenner verdien av. I tillegg er 33% av bedriftenes data rendundant, overføldig eller trivielle data ikke relatert til bedriftens fokusområder. Allikevel bruker man mye penger på å lagre og sikre disse dataene, samt at man utsetter seg for risiko med å ikke følge regulatoriske krav.

Foredragsholder: Sean Smith, Solution SE, Veritas Technologies

Nutanix

Cloud First eller Cloud Smart ?

De aller fleste bedrifter har i dag en Cloud First strategi.
Med Cloud, mener også de aller fleste Public cloud-tjenester, primært fra leverandører som Microsoft, Amazon og Google.

Bakgrunnen for å flytte ting til Cloud var i første omgang å spare kostnader, men like viktig kriterier for beslutning var fleksibilitet og sikkerhet.

Fra et teknisk perspektiv viser det seg at ikke alt av bedrifters tjenester og infrastruktur kan flyttes til Public Cloud. Dette bekrefter også de ovennevnte leverandørene, ved å tilby sine egne løsninger lokalt, for på den måten å etablere en Hybrid Cloud-tjeneste.

Senere tids erfaringer, i andre land og markeder, tilsier også at det som kan flyttes ut i Public Cloud er i realiteten langt mindre enn antatt.
Samtidig innser disse bedriftene at det er behov for en Multi-Cloud strategi, da man fort låses og begrenses med en Public Cloud-leverandørs løsning.

Ved å tilby en Intern Cloud-løsning, med samme opplevelse som Public Cloud tilbyr, er Nutanix brobyggeren mellom eksisterende infrastruktur og Public Cloud. Samtidig er Nutanix bindeleddet i en Hybrid, Multi-Cloud verden, der lokale og distribuerte tjenester sømløst integreres og flyttes mellom hverandre. I tillegg er Nutanix sikkerhetsnettet i bedrifters exit strategi, der de innser at ikke alt av tjenester kan benyttes i en Public Cloud.

Dette kaller vi Cloud Smart.

14.55-15.15
Tilbake til Ateas Multi-Cloud seminar
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer