Tilbake til Arrangementer

Atea Sustainability Focus – let’s make IT circular and transparent!

Har du og din bedrift fokus på bærekraft? Vi ønsker i så fall å invitere dere til dette forumet. Sammen med oss fra Atea og andre kunder fra hele Norden tror vi dette virkelig vil gi en god påvirkningsmulighet og innsikt i arbeidet med bærekraft, sirkulærøkonomi og åpenhet fremover.

Den 17. november 2020 går Atea Sustainability Focus av stabelen for tredje gang i Stockholm. Dette er den største konferansen for bærekraftig IT i Norden, hvor 200 kunder går sammen for å diskutere hvordan bransjen kan bli mer sirkulær og transparent. Det blir innlegg fra ledende eksperter innenfor bærekraft, workshops og presentasjon av rapporten til Atea Sustainability Focus. Dette er en unik mulighet for norske aktører til å påvirke IT-bransjen og ta med seg viktige relasjoner og kunnskap hjem til egen virksomhet og deres arbeid med bærekraft.

Du vil blant annet møte direktører for bærekraft og toppledere i Dell, H&M, Microsoft, HPE, Intel og Responsible Business Alliance. Mer informasjon om agendaen og registrering ligger her: https://www.atea.se/event/2020/asf-forum/agenda/.

Arrangementet vil være relevant for både toppledelsen, ledere, IT og innkjøp, bærekraftsansvarlige hos dere og andre som er interessert i temaet.

Spørsmål kan stiles til Ateas leder for bærekraft i Norge, Elisabeth Nissen Eide elisabeth.eide@atea.no.

 

Hendelsestid
17. nov. 2020, 12.00 - 17.00
By
Online
Pris
Eventet er kostnadsfritt
Les mer og meld deg på her
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer