Tilbake til Arrangementer

Våre nettkurs og webinar

Hjemmekontor og digitalt arbeidsmiljø er nytt for mange. Gode rutiner og en felles forståelse av den digitale samhandlingsplattformen er en forutsetning for få et velfungenredne digitalt arbeidsmiljø. Våre nettkurs og webinarer hjelper din virksomhet å skape god digital samhandling.

Nettkurs og webinarer

Vi har lang erfaring med opplæring i digitale arbeidsverktøy. For oss er det viktig at våre kunder får den informasjonen og opplæringen de har behov for, for å kunne etablere et optimalt digitalt arbeidsmiljø. Spør oss gjerne om våre nettkurs, eller delta på et av våre webinarer.

Eksempler på nettkurs

 

  • Microsoft Teams - grunnkurs
  • Microsoft Teams - superbruker
  • Webex - videokonferanser
  • Samhandling og kommunikasjon i Office 365
  • Brukeradopsjon - implementering i organisasjonen

 

 

Vi skreddersyr opplæring etter behov, og vi ser at virksomheter ofte har behov for grunnkurs for en større gruppe ansatte, og utvidet kompetanse for en mindre gruppe. Derfor tilrettelegger og gjennomfører vi nettkurs uavhengig av kunnskapsbehov.

 

 

Gikk du glipp av et webinar?

 

Microsoft Teams

Samarbeid bedre i Microsoft Teams, og lær hvordan du og dine kollegaer kan ha et eget digitalt arbeidsområde der dere kan chatte, ha møter, dele filer og arbeide med felles prosjekter.

 

 

 

IT-sikkerhet på hjemmekontor

Mange ansatte er nå pålagt hjemmekontor for å begrense koronasmitten. I dette webinaret får du gode råd for hvordan du kan beskytte deg bedre på hjemmekontoret.

 

 

Teams i skolen

I dette webinaret ser vi på undervisning i Microsoft Teams som virtuelt klasserom. Hvordan planlegge og gjennomføre undervisning i det digitale læringsrommet?

 

 

 

Strategisk rådgivning

Hvilke strategiske grep må vi ta nå for å lykkes etter krisen? Dette webinaret som tar for seg dagens situasjon og analyserer hvordan det treffer virksomheter.

 

 

   

Data analytics

Bruken av data og innsikt kan være viktigere enn noen gang for virksomheter i en helt ny situasjon. I dette webinaret viser vi deg mulighetene med bruk av data.

 

 

 

Barns personvern

Webinar om barns personvern og sikkerhet i skolen. Digitaliseringen i skolen skal gjøre den bedre, men hvordan håndterer vi utfordringene knyttet til barnas personvern og sikkerhet?

 

Løsninger for hjemmekontor og finansiering

 

Behov for sikkert hjemmekontor?

Vi hjelper deg i gang med samhandling og sikre løsninger, uavhengig av hvilke enheter du ønsker å bruke.

 

 

Behov for finansiering?

Vi tilbyr pakkede tjenester for å hjelpe deg med å administrere livssyklusen og redusere de totale kostnadene for ditt samlede IT-budsjett.

 

Send meg webinar

Hvilket webinar ønsker du å få tilsendt?


Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Ønsker du å holde deg oppdatert på alle nyheter fra Atea? Klikk her for å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer