Tilbake til Arrangementer

Atea Nettkurs - Effektivitet i digitalt arbeidsmiljø

Hjemmekontor og digitalt arbeidsmiljø er nytt for mange. Gode rutiner og unison forståelse av den digitale samhandlingsplattformen er en forutsetning for effektivitet i det digitale arbeidsmiljøet. Atea Nettkurs hjelper din bedrift å skape dynamikk i digital samhandling.

Vi i Atea har lang erfaring med opplæring i digitale arbeidsverktøy. For oss er det viktig at våre kunder får den informasjonen og opplæringen de har behov for, for å kunne etablere et optimalt arbeidsmiljø i den digitale plattformen. Vi har forståelse for at ulike bedrifter har ulike behov og at det er nivåforskjeller blant medarbeidere. - Vi hjelper deg med kartlegging, og tetter kunnskapshullene.

Eksempler på tema for kurs

  • Microsoft Teams - grunnkurs
  • Microsoft Teams - superbruker
  • Webex - videokonferanser
  • Samhandling og kommunikasjon i Office 365
  • Brukeradopsjon - implementering i organisasjonen

Atea skreddersyr opplæring etter behov, i alle skalaer. Vi ser at organisasjonen ofte har behov for grunnkurs for en større gruppe ansatte, og utvidet kompetanse for en mindre gruppe. Atea tilrettelegger og gjennomfører som nettkurs med interaksjon, uansett kunnskapsbehov og -nivå. Ta kontakt med oss, for en uforpliktende samtale.

 

Se våre nettkurs

Planlagte nettkurs

Atea holder nettkurs og webinarer innen ulike teamaer. I vår aktivitetskalender finner du alle planlagte nettkurs, webinarer og arrangementer.

Microsoft Teams

En samhandlingsplatform som støtter bl.a telefonsamtaler, videokonferanser, chat, dokumenter og filbehandling.

Hjemmekontor

Atea hjelper deg i gang med samhandling, uansett hvilke enheter du ønsker å bruke.

Behov for finansiering?

Atea tilbyr pakkede tjenester for å hjelpe deg med å administrere livssyklusen og redusere de totale kostnadene for ditt samlede IT-budsjett.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer