Tilbake til Arrangementer

Velkommen til Ateas skolelederseminar!

Strategi for læring, med teknologi som verktøy

I samarbeid med Kompetansesenter for Barnehage, Skole og Oppvekst i Drammen inviterer Atea til skolelederseminar, torsdag 4. april. Temaet for seminaret er ”Strategi for læring, med teknologi som verktøy” og vi kommer til å ha et ekstra fokus på Fagfornyelsen og vurdering.

Vi er heldige å ha med oss Elin Bonde som kommer med siste nytt om Fagfornyelsen. Vi får også høre Jon Martin Sjøvold, seniorkonsulent i Rambøll, som vil snakke om erfaringer og funn fra evalueringen av eksamen med åpent tilgang til internett i videregående skole som nylig er publisert. I tillegg vil du bli tilbudt spennende parallellsesjoner hvor du får mulighet til å jobbe praktisk med oppgaver tilknyttet Fagfornyelsen, vurdering og teknologi. Om du ønsker å ta med skolens eller kommunens tekniske rådgiver vil vi også tilby en parallellsesjon tilpasset dem.

Målgruppe: Skoleeiere, skoleledere, Digitaleveiledere og/eller endringsagenter/IT ansvarlige. 

 

Agenda:

Tidspunkt

Innhold

09:00

Registrering

10:00

Velkommen v. Heidi Arnesen Austlid, Direktør i IKT Norge

10:30

Fagfornyelsen – tverrfagligheten v. Elin Bonde

11:30

"Evaluering av åpent internett til eksamen på VGS" - kan noen av funnene fra denne rapporten være interessante å ta med seg inn i vurderingsarbeidet også på grunnskolen?

v/Jon Martin Sjøvold, Rambøll

12:15

Lunsj

13:00

Tre års digitalt utviklingsarbeid: Tilbakeblikk og erfaringer med fokus på tverrfaglig planlegging og god vurderingskultur v/Rikke Breiby m/lærere og elever fra Fernanda Nissen

 13.45

Parallellsesjoner

14.45

Parallellsesjoner

15.45

Oppsummering av dagen v. Atea

16.00

Stand Up v. Sigrid Bonde Tussvik

16.30

Mingling

 

Pris for deltakelse er 750,- eks mva. Påmeldingsfrist for arrangementet er torsdag 28.03.2019. For avregistrering meld i fra til Marion.Schulze@atea.no

Foredragsholdere

Heidi Arnesen Austlid, Direktør IKT-Norge

Heidi Arnesen Austlid er administrerende direktør i IKT-Norge. Hun jobber med IKT-næringens rammebetingelser, digitaliseringspolitikk, myndighetskontakt og politikkutvikling inn mot Stortinget og regjering. Austlid har i hele sitt yrkesliv jobbet i skjæringspunktet teknologi og politikk, og har bakgrunn fra blant annet Kunnskapsdepartementet.

Hun ønsker at Norge skal være en digital ledestjerne, med avanserte tjenester til innbyggere og næringsliv, og med en offentlig sektor som skal være smart på innsiden og enkel på utsiden. Hun ønsker et teknologi-intensivt næringsliv med gode rammebetingelser, og at vi sammen skaper fremtidens talenter som skal bringe norsk økonomi videre.

Elin Bonde, spesialrådgiver

Elin Bonde er en kjent norsk skoleleder, sist som rektor ved Ringstabekk skole i Bærum. Hun er også lærebokforfatter, og i forbindelsen med L97 var hun medforfatter på lærebokverket Pegasus. Hun er en mye brukt foredragsholder i forbindelse med læreplanarbeid og implementering av disse i skoler. I dag jobber hun som leder for tverrfaglig gruppe i Udir med utarbeidelse av Fagfornyelsen. Elin gir oss innblikk i arbeidet med Fagfornyelsen, og sammen skal vi reflektere over hva den utfordrer oss på i skolen for at elevene skal utvikle den kompetansen de trenger for aktivt å kunne delta og bidra i samfunnet.

Sigrid Bonde Tusvik, komiker

Sigrid Bonde Tusvik er kjent både fra scene og TV. Hun har i en årrekke laget selvutleverende programmer. Hun lager i tillegg Norges største podcast med Lisa Tønne, Tusvik&Tønne, som også har hatt store sceneshow på Latter, turné, og liveshow med podcasten på små og store steder. Hun skriver fast i Dagsavisen og er en sterk stemme i samfunnsdebatten. Sigrid har musikalske nummer, parodier eller samfunnskritiske sleivspark. Men først og fremst syns hun det er gøyest å være sammen med folk og gi dem god underholdning hvor enn hun er i landet!

Jon Martin Sjøvold, Rambøll

Jon Martin Sjøvold er seniorkonsulent i Rambøll. Der jobber han med utredninger og utviklingsprosjekter innen skole- og oppvekstfeltet.

Under dette seminaret vil han snakke om erfaringer og funn fra evalueringen av eksamen med åpent tilgang til internett i videregående skole som nylig er publisert.

 

 

Hendelsestid
04. apr. 2019, 10.00 - 17.00
By
Wergelands gate 9, 3019 Drammen
Adresse
Wergelands gate 9, 3019 Drammen Vis på kart
Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer