Tilbake til Arrangementer

Møt Ateas rådgivere innen skytjenester tirsdager kl. 10.00 - 10.30 - deltakelse er kostnadsfritt.

I våre webinarer møter du våre fremste eksperter – still dem spørsmål og få innsikt i de tema som opptar deg og dine investeringer.

Meld deg på webinaret for å høre om:

  • Råd om transformasjon til skyen
  • Tips til hva dere kan gjøre når Microsoft avvikler kundestøtten for Windows Server og SQL Server 2008
  • Cloud Server gir deg et VMware basert virtuelt datasenter i skyen
  • Disaster Recovery som en tjeneste
  • Multicloud og det å bygge en plattform som orkestrerer applikasjonene, infrastrukturen og samtidig bidrar til å redusere fakturaen fra hyperscalerene
  • Hvordan optimalisere forretningsprosesser med Atea Managed Services

Du velger å bli med på hele webinarserien, eller eventuelt delta på dem som er mest relevant for deg.

Serien med sky webinarer er live online presentasjoner, det vil si en presentasjon som holdes på nett, der flere kan logge seg på å høre og se på presentasjonen samtidig. Det er mulig å stille spørsmål til foredragsholderen.

Hvem er dette for?

Dette er for deg som vil ha mer inngående kunnskap om teknologiske innovasjoner, og hvordan du kan benytte deg av dette på best mulig måte. Du vil vite mer om hvordan du skal sikre forretningen for fremtiden, ved hjelp av den nyeste teknologien i markedet.

Webinaret er kostnadsfritt. Dersom du ikke har mulighet til å delta på denne datoen, kan du melde deg på, så sender vi deg en lenke i ettertid som gir deg tilgang til opptaket av webinaret.

Kommende webinarer:

Webinar: Gjør ditt VMware miljø hybrid med Atea Cloud Server

Når: 20.08.2019 kl. 10:00 - 10:30

Cloud Server gir deg et VMware basert virtuelt datasenter i skyen, sømløst integrert med ditt lokale datarom. Enkel skalering opp og ned, du betaler kun for det du bruker. Du får mer tid til å jobbe tettere med forretningen, innovasjon og utvikling i egen virksomhet, fremfor å holde lysene på.

Foredragsholder: Tomas Segerlund, Senior løsningsrådgiver innen datasenter


Webinar: 
Beskytt datasenteret i skyen med katastrofesikring som en tjeneste

Når: 27.08.2019 kl. 10:00 - 10:30

Med katastrofesikring som en tjeneste kan du enkelt og kostnadseffektivt beskytte hele eller deler av ditt datasenter i skyen. Skulle noe skje kan du raskt og enkelt gjenopprette driften av kritiske tjenester - og spare tid og penger. Du kan ha fokus på din virksomhets digitaliseringsreise fremfor å bekymre deg for om katastrofen inntreffer.

Foredragsholder: Knut-Erik Kristiansen, Senior løsningsrådgiver innen datasenter


Webinar: 
Multicloud - Har vi puttet kaoset til skyen?

Når: 03.09.2019 kl. 10:00 - 10:30

Historien gjentar seg selv. Utfordringene vi opplevde på datarommet før virtualisering og orkestrering av applikasjoner ble vanlig, skaper nå tilsvarende hodebry for virksomheter som har tatt i bruk ulike tjenester fra Amazon, Microsoft Azure, Google Cloud og IBM for å nevne noen. Transport og re-pakketering av applikasjoner mellom ulike plattformer er tidkrevende, dyrt og vanskelig, samtidig som sikkerheten utfordres. Kan vi bryte ned siloene og bygge en plattform som legger til rette for å ta i bruk ulike skytjenester?

En plattform som orkestrerer applikasjonene, infrastrukturen (lokalt og eksternt) og samtidig bidrar til å redusere fakturaen fra hyperscalerene?
Kan vi lære noe av skifte vi opplevde da vi tok i bruk virtualisering?

Ved hjelp av Atea er det mulig å bygge en moderne infrastruktur, tilrettelagt for å konsumere og få det beste fra de ulike skyleverandøren.
Ønsker du å høre hvordan? Meld deg på dette webinaret.

Foredragsholder: Alexander Lieske-Skansen, Senior løsningsrådgiver innen datasenter


Webinar: Hvordan optimalisere forretningsprosesser med Atea Managed Services

Når: 10.09.2019 kl. 10:00 - 10:30

Lar du en IT-partner håndtere virksomhetens IT-løsninger, kan den interne IT-avdelingen konsentrere seg om teknologien som gir verdi til forretningen.

Delta på dette webinaret og hør hvordan Ateas kunder optimalisere sine forretningsprosessene ved å la Atea ta seg av driften av IT-infrastruktur, IT-løsninger og/eller applikasjoner.

Foredragsholder: Atle Rønning, Senior løsningsrådgiver Atea Managed Services


Webinar: Atea CloudTrack – rammeverk for transformasjon til skyen

Når: 17.09.2019 kl. 10:00 - 10:30 

Hva gjør dere når Microsoft nå avvikler kundestøtten for Windows Server og SQL Server 2008? Ønsker dere å komme i gang med skytjenester, men er usikre på hvordan man skal gå frem for å anskaffe dette? Meld deg på webinaret om Atea CloudTrack for å høre mer om hvordan Atea bistår våre kunder i transisjonen til sky og hvordan dere kan få den samme hjelpen.

Foredragsholder: Håkon Kristiansen, Senior løsningsrådgiver Public Cloud

 

 

 

Meld deg på


Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

Startdato
20. aug. 2019, 10.00
Sluttdato
24. sep. 2019, 10.30
By
https://rec.anywhere.vc/live/zrnkKWwB0yR7i7Pv
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer