Møt Ateas rådgivere innen skytjenester tirsdager kl. 10.00 - 10.30 - deltakelse er kostnadsfritt.

Våren er hektisk og du har kanskje ikke mulighet til å treffe oss. Da kan du delta på våre live webinarer vi holder utover våren. Webinarserien vil også fortsette utover høsten 2019 og oversikten vil bli oppdatert løpende.

I våre webinarer møter du våre fremste eksperter – still dem spørsmål og få innsikt i de tema som opptar deg og dine investeringer.

Meld deg på webinaret for å høre om:

  • Råd om transformasjon til skyen
  • Tips til hva dere kan gjøre når Microsoft avvikler kundestøtten for Windows Server og SQL Server 2008
  • Analyse av maskindata
  • Digital nettverk og hvordan automatisere nettverket
  • IT-automatisering 

Du velger å bli med på hele webinarserien, eller eventuelt delta på dem som er mest relevant for deg.

Serien med sky webinarer er live online presentasjoner, det vil si en presentasjon som holdes på nett, der flere kan logge seg på å høre og se på presentasjonen samtidig. Det er mulig å stille spørsmål til foredragsholderen.

Hvem er dette for?

Dette er for deg som vil ha mer inngående kunnskap om teknologiske innovasjoner, og hvordan du kan benytte deg av dette på best mulig måte. Du vil vite mer om hvordan du skal sikre forretningen for fremtiden, ved hjelp av den nyeste teknologien i markedet.

Webinaret er kostnadsfritt. Dersom du ikke har mulighet til å delta på denne datoen, kan du melde deg på, så sender vi deg en lenke i ettertid som gir deg tilgang til opptaket av webinaret.

 

Kommende webinarer:

Webinar: Splunk

Når: 04.06.2019 kl. 10:00 - 10:30

Lær litt omhvordan dere med Splunk kan analysere maskindata, for å finne ut hvordan dataene deres kan hjelpe dere med å redusere nedetid, forbedre kundeopplevelser, sikre organisasjonen, unngå svindel, optimere applikasjoner, forbedre IT drift og mye mye mer.

Foredragsholder: Ole Aleksander Micaelsen, Senior løsningsrådgiver Sikkerhet, IAM and Splunk

 

Webinar: Hva er et digital nettverk og hvordan automatiserer vi nettverket?

Når: 11.06.2019 kl. 10:00 - 10:30 

Tradisjonelle nettverk klarer ikke å holde tritt med kravene til den digitale bedriften. Med all ny teknologi som skal kobles til nettverket, kan det være lett å miste oversikten. Cisco DNA Center Assurance kan, ved hjelp av innsamling av data og analyse, gi deg dette og mye mer. Dette gir en tidsbesparelse som kan brukes på innovasjon. Vi viser demo som tar for seg funksjoner og muligheter med Cisco DNA Center Assurance.

Foredragsholdere: Kenneth Banken og Alexander Åmtun, Senior løsningsrådgivere innen nettverk og smarte bygg

 

Webinar: Forstå IT-automatisering

Når: 18.06.2019 kl. 10:00 - 10:30

IT-arkitektur utvikles kontinuerlig og må være fleksibel. Forstå hvordan automatisering leverer verdi raskere og effektiviserer. Vi viser eksempler på oppgaver og prosesser som enkelt kan automatiseres og forbedrer arbeidsflyten.

Foredragsholder: Egil Næss, Konsulentleder Hybrid Datasenter

 

Webinar: Gjør ditt VMware miljø hybrid med Atea Cloud Server

Når: 20.08.2019 kl. 10:00 - 10:30

Cloud Server gir deg et VMware basert virtuelt datasenter i skyen, sømløst integrert med ditt lokale datarom. Enkel skalering opp og ned, du betaler kun for det du bruker. Du får mer tid til å jobbe tettere med forretningen, innovasjon og utvikling i egen virksomhet, fremfor å holde lysene på.

Foredragsholder: Tomas Carl Segerlund, Senior løsningsrådgivere innen datasenter

 

Webinar: Beskytt datasenteret i skyen med katastrofesikring som en tjeneste

Når: 27.08.2019 kl. 10:00 - 10:30

Med katastrofesikring som en tjeneste kan du enkelt og kostnadseffektivt beskytte hele eller deler av ditt datasenter i skyen. Skulle noe skje kan du raskt og enkelt gjenopprette driften av kritiske tjenester - og spare tid og penger. Du kan ha fokus på din virksomhets digitaliseringsreise fremfor å bekymre deg for om katastrofen inntreffer.

Foredragsholder: Knut-Erik Kristiansen, Senior løsningsrådgivere innen datasenter

 

Webinar: Atea CloudTrack – rammeverk for transformasjon til skyen

Når: 17.09.2019 kl. 10:00 - 10:30 

Hva gjør dere når Microsoft nå avvikler kundestøtten for Windows Server og SQL Server 2008? Ønsker dere å komme i gang med skytjenester, men er usikre på hvordan man skal gå frem for å anskaffe dette? Meld deg på webinaret om Atea CloudTrack for å høre mer om hvordan Atea bistår våre kunder i transisjonen til sky og hvordan dere kan få den samme hjelpen.

Foredragsholder: Håkon Kristiansen, Senior løsningsrådgiver Public Cloud

 

 

 

Meld deg på

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

 

Atea sky webinarer

Hendelsestid
04. jun. 2019, 10.00 - 10.30
By
https://rec.anywhere.vc/live/zrnkKWwB0yR7i7Pv
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer