Tilbake til Arrangementer

Møt Ateas rådgivere innen tjenester - deltakelse er kostnadsfritt.

I våre webinarer møter du våre fremste eksperter – still dem spørsmål og få innsikt i de tema som opptar deg og dine investeringer.

Serien med sky webinarer er live online presentasjoner, det vil si en presentasjon som holdes på nett, der flere kan logge seg på å høre og se på presentasjonen samtidig. Det er mulig å stille spørsmål til foredragsholderen.

Hvem er dette for?

Dette er for deg som vil ha mer inngående kunnskap om teknologiske innovasjoner, og hvordan du kan benytte deg av dette på best mulig måte. Du vil vite mer om hvordan du skal sikre forretningen for fremtiden, ved hjelp av den nyeste teknologien i markedet.

Webinaret er kostnadsfritt. Dersom du ikke har mulighet til å delta på denne datoen, kan du melde deg på, så sender vi deg en lenke i ettertid som gir deg tilgang til opptaket av webinaret.

Kommende webinarer:

Webinar: Atea Incident Response Team

Når: 23.10.2019 kl. 10:00 - 10:30

Atea Incident Response Team (IRT) er en gruppering høyt sertifiserte og kompetente rådgivere innenfor informasjonssikkerhet som er spesialisert på hendelseshåndtering i forbindelse med datakriminalitet og -angrep. De har dyp innsikt i det gjeldende trusselbildet og bred erfaring fra hendelseshåndtering i kompromitterte miljøer.

Foredragsholder: Vegard Kjerstad, Leder Atea IRT

Lederen for Atea IRT, Vegard Kjerstad, har fire års erfaring som hendelseshåndterer. Dette har gitt Vegard et unikt innblikk i dagens trusselbilde og konsekvenser som kan oppstå. Han vil også dele erfaringer fra hendelser fra den siste tiden, hvordan en virksomhet kan bli mer robust og hvordan man bør gå frem når hendelsen oppstår.

Om du ønsker en introduksjon av Atea IRT før webinaret, vil vi anbefale deg å se TechUpdaten med Vegard Kjerstad her (link til Youtube).

 

Meld deg på


Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

Startdato
23. okt. 2019, 10.00
Sluttdato
30. nov. 2019, 10.30
By
https://rec.anywhere.vc/live/zrnkKWwB0yR7i7Pv
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer