Tilbake til Arrangementer

Fremtidens teknologitrender

Atea ønsker velkommen til teknologisk miniseminar i Tromsø. Her får du faglig påfyll knyttet til informasjonssikkerhet fra Microsoft, du får lære mer om Atea Digital Plattform og hvordan du kan tilrettelegge for en bærekraftig fremtidsrettet arbeidsplass gjennom våre løsninger og verktøy.

Vi starter dagen med lett frokost og kaffe kl 08.30

Gratis

Påmeldingsfrist 2. desember kl 10.00

Vel møtt!

Hendelsestid
04. des. 2019, 08.30 - 12.00
Frist for registrering
02. des. 2019
By
Atea Tromsø
Adresse
Ærfuglvegen 8, 9015 Tromsø
Påmelding

Agenda

Din strategi for informasjonssikkerhet fungerer best med engasjerte brukere

Når vi endrer måten vi jobber på, må vi også endre måten vi må tenke sikkerhet på. Det er derfor viktig å vurdere informasjonssikkerhet og brukeradopsjon parallelt. Hør mer om hvilke sikkerhetsmekanismer som finnes i Microsoft 365 - som kan sørge for at de ansatte er effektive og at informasjonen er sikker.

Foredragsholder: Sergio Prin Calderon Territory Channel Manager Microsoft

 

Atea Digital Plattform – Hvorfor er det relevant for meg?

En digital plattform er en teknisk løsning optimalisert for å samle, oppbevare og bearbeide data du samler inn – litt som en nettbank bare for data. I dette foredraget får du høre mer om Atea Digital Plattform og hvordan har både kommuner, entreprenører, og havbruk benytter seg av dette for å bygge tjenester, sikre lønnsomhet og sørge for bærekraftighet gjennom å hindre juks og svinn.

Foredragsholder: Tom Svendsen Forretningsutvikler/Atea

 

Client Life Cycle Management – Bruk de rette verktøyene for økt servicegrad og bedre kontroll

Fremtidens trender vil påvirke arbeidsplassen, kontoret, arbeidsmiljøet og hvordan vi jobber, enten vi vil eller ikke. Brukere krever mer og man vil at ting bare skal fungere. Presset på de som eier disse prosessene blir større og endringstakten på teknologiene går like raskt som brukernes krav. En moderne klientlivssyklus kan være løsningen for sluttbrukers opplevelse og organisasjonens servicegrad. I dette foredraget vil man lære hvordan du kan oppnå effektiv håndteringen av klientutstyr. Dette omfatter selvbetjeningsportaler, klargjøring, logistikk, valg av skybasert klientdrift, drift av skybasert klientdrift og bærekraft.

Foredragsholder: Fredrik Neeb Senior løsningsrådgiver/Atea

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer