Tilbake til Arrangementer

Aldri før har verdens teknologiutvikling gått raskere. For å lære mer om det siste nye, ønsker vi å invitere deg til en av årets største teknologihappenings: European SharePoint, Office 365 & Azure konferanse.

European SharePoint, Office 365 & Azure konferanse er en unik arena for å møte noen av verdens fremste teknologieksperter, diskutere og lære mer om hvordan fremtidens teknologi ser ut med Microsoft.
Atea har et reisefølge som reiser ned, og i den sammenheng ønsker vi å høre om dette er noe dere ønsker å være med på. Reisen, opphold og konferansen bestiller man selv. Billetter til konferansen finner dere her https://www.sharepointeurope.com/pricing/
Programmet for konferansen kan du se her: https://www.sharepointeurope.com/conference/schedule/
Hvis dere ønsker så vil Atea invitere dere til en samling med oppsummering av dagen for dere som ønsker etter konferansendagen og felles middag for de som ønsker. Hvis dette er noe dere ønsker å være med på ta kontakt med din kundeansvarlig eller Renate Woldseth for mer informasjon.
Vi trenger en tilbakemelding på om dere ønsker å reise på konferansen og være med på et felles opplegg på ettermiddag/kveld innen 1 November.
Startdato
02. des. 2019, 08.00
Sluttdato
05. des. 2019, 16.00
Frist for registrering
01. nov. 2019
By
The Prague Congress Centre, Czech Rebublic
Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer