Våre samarbeidspartnere

Hewlett Packard Enterprise

Hybrid Plattform - Alle har hørt om det, alle snakker om det, vi kan det! Snakk med Hewlett Packard Enterprise om Hybride IT-løsninger, alt fra kjernen av datasenteret og ut til den intelligente kanten. Atea er utvalgt som HPE Platinum Partner på bakgrunn av tett strategisk samarbeid og dokumentert høy kompetanse på HPEs produkter og løsninger. Moderniser nå, spar penger på drift og øk sikkerheten.

HP

HP er som alltid på Atea Community. Vi gleder oss til å se deg på Norges største IT-konferanse! HP har de siste årene lagt spesielt fokus på innovasjon, design og spesielt sikkerhet. Produktene HP leverer i markedet ser ikke bare utrolig bra ut, men gir også kunden merverdi med høy grad av funksjonalitet og smarte løsninger, samt et markedsledende sikkerhetsnivå. HP er Ateas største print- og PC-leverandør.

Cisco

Cisco er en verdensledende leverandør innen IT, som hjelper selskaper å gripe morgendagens muligheter gjennom å vise at enestående ting kan skje når du tilknytter det tidligere utilknyttede. Ciscos visjon er å endre måten mennesker arbeider, lever, lærer og blir underholdt på.

Microsoft

Microsoft tilbyr produktivitetsløsninger og plattformer. Vi setter mobilitet og skytjenester først, og har som misjon å gi alle mennesker og virksomheter verktøyene de trenger for å oppnå mer. På Community kan du høre hvordan vi, sammen med Atea, bidrar til å løfte Norge.

IBM

IBM er også i 2020 en naturlig del av Atea Community med sitt fornyede partnerskap med fokus på områder som Food Trust (blokkjede), sikkerhet, analyse og AI, konteinerteknologi, hybrid multicloud-tilnærming med fokus på sikre og åpne standarder hvor dataen alltid eies av kunden selv og innovasjon innen lagring og Power. Vi dekker 3 av disse områdene med sesjoner i samarbeid med Atea i 2020: (1) Food Trust, (2) Operasjonelle sikkerhetstjenester (SIEM) og (3) en spennende debatt rundt åpen konteinerstrategi som plattform for ny innovasjon og maksimal fleksibilitet. I tillegg vil vi være godt bemannet på digital stand og tar gjerne en uforpliktende diskusjon med Atea sine kunder og ansatte under hele Community. Håper vi møtes i et digitalt rom i løpet av høsten, hilsen IBM teamet. https://www.ibm.com/no-en

Lenovo

Lenovo er en av verdens største PC-leverandører, og har med tett partnerskap med Atea raskt vokst til å bli nr. 1 i det norske markedet. Med oppkjøp av både Motorola Smartphones og IBM System X server/lagring i 2014 er Lenovo nå et av de største IT-selskapene i verden.

Dell Technologies

Den største teknologifusjonen gjennom tidene skjedde i 2016 da Dell og EMC ble samlet i ett og samme selskap, Dell Technologies. Kombinert utgjør Dell Technologies utgjør et av verdens største teknologiselskaper og er en totalleverandør av markedsledende ende-til-ende-løsninger. Dell Technologies satser bredt på forskning og utvikling, en av de viktigste suksessfaktorene for å levere gode løsninger til kunder og partnere.

Citrix

Citrix leverer en digital arbeidsflate som gir de ansatte alt de trenger for å være produktive i én helhetlig opplevelse. Samtidig som IT får oversikten, enkelheten og sikkerheten de trenger for å muliggjøre og styre det hele. Under Atea Community vil Citrix vise demo av den nye arbeidsflaten sammen med SaaS, Web og tradisjonell applikasjoner.

https://www.citrix.no/

VMware

VMware er bransjeledende på virtualiseringsprogramvare. Våre teknologier forenkler IT-kompleksitet og effektiviserer drift. Vi hjelper bedrifter til å bli smidigere, mer effektive og mer lønnsomme. Ved å virtualisere infrastruktur, fra datasenteret til skyen til mobile enheter, gjør vi det mulig å levere tjenester fra hvilken som helst enhet, når som helst og hvor som helst.

Veritas

Veritas Technologies LLC tilbyr bransjeledende løsninger som dekker alle plattformer med backup og gjenoppretting, kontuinitet, software-definert lagring og informasjonsledelse. Vi vet noe om dataene dine du ikke vet. Få innsikt i din organisasjons ustrukturerte data, slik at du med et bedre grunnlag kan ta beslutninger om hvordan informasjonen bør håndteres, driftes og beskyttes. Treff oss på Atea Community!

IGEL Technology

IGEL Technology är den ledande mjuk- och hårdvaruleverantören av tunna klienter. Vi fokuserar på effektiva mjukvarluösningar för tunna klienter med marknadens bästa managering, UMS, som viktigaste komponent. I vår monter kommer vi att visa hur du konverterar PC eller annan tunn klient till en fullt managerad IGEL klient med vårt verktyg UDC.

Check Point

Check Point tilbyr en komplett sikkerhetsarkitektur som beskytter selskapers nettverk fra de største datasentre ned til den enkelt, mobile enhet. Og BEST av alt; ALLE funksjoner administreres fra ètt og samme sted!!

APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering. Vi hjelper våre kunder med å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. På Atea Community vil APC by Schneider Electric vise deg hvordan du kan redusere strømforbruket og maksimere datarommets oppetid.

Philips

Enten du er involvert i kreativt arbeid, er en vanlig kontorbruker eller har din egen lille bedrift, så kan du løfte arbeidet opp på et nytt nivå med kontorskjermene våre. Denne serien med skjermer har utmerkede funksjoner for energisparing som reduserer de totale eierkostnadene, gir økt produktivitet og sørger for det aller beste innen komfort og praktiske løsninger for bedriftskunder.

Fortinet

Fortinet er en ledende leverandør av nettverkssikkerhet. Fortinet har fokus på en helhetlig og integrert plattform med løsninger som snakker sammen. Økt sikkerhet i trådløse nett er ett av de områdene Fortinet har sterkest fokus på, bl.a gjennom sikring av IoT enheter. Med vår Security Fabric kan deteksjon og respons på hendelser automatiseres på tvers av sikkerhetsløsningene.

Targus
Targus Norge satser stort på mobile løsninger, med alt fra universale docking stasjoner for USB-C/Thunderbolt 3/USB til vesker, sekker, sleeves og tablet caser. Targus står for kvalitet, livstids garanti på sekker/vesker, og ett meget brett utbud til dagens mobile ansatt. Våre sluttbrukere er alle fra de minste selskapene til de aller største statlige og privat eide selskapene i Norge.
Logitech

Logitech løser ikke alt for din organisasjon, men er verdensledende innen løsninger for videokonferanse, kommunikasjon og styring av datamaskiner. Siden vårt første USB-baserte konferansekamera ble lansert for 7 år siden har vi revolusjonert bransjen for videokommunikasjon, og Logitech fortsetter å innovere. På Atea Community kan dere oppleve våre nyeste løsninger og hvordan man kan forbedre kommunikasjonen både internt og eksternt uansett hvor i verden man befinner seg. 

Netapp
Hybride og multi-sky baserte datalagringsløsninger er den nye standarden for IT-organisasjoner. Med endrede løsninger kommer nye utfordringer. Netapp's Data Fabric gir deg sømløs tilgang til forskjellige skyløsninger enten de er en offentlig, privat eller hybrid modell. Netapp Data Fabric styrer dataene over distribuerte plattformer og gir oversikt, tilgang, fleksibilitet og sikkerhet.
CBK

CBK er en ledende kompetansepartner til Atea innen Infrastruktur, AV og Tilbehør. Kom på Communitystanden vår og få idèer. CBK distribusjon har nemlig unike produkter du ikke finner andre steder. Vårt hovedfokus er å levere funksjonelle løsninger. De som jobber I CBK innehar unik kompetanse på produktene vi leverer innenfor våre kjerneområder. Vi legger vekt på å forstå dine behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. CBK står for Cooperation by Knowledge – samarbeid via kunnskap. Vi vil være ”Sammen om de smarte løsningene”. Bli overrasket, nysgjerrig og inspirert gjennom et møte på vår stand.

Veeam

Veeam® recognizes the new challenges companies across the globe face in enabling the Always-On Enterprise™, a business that must operate 24.7.365. To address this, Veeam has pioneered a new market of Availability for the Always-On Enterprise™ by helping organizations meet recovery time and point objectives (RTPO™) of less than 15 minutes for all applications and data. Veeam Availability Suite™, which includes Veeam Backup & Replication™, leverages virtualization, storage, and cloud technologies that enable the modern data center to help organizations save time, mitigate risks, and dramatically reduce capital and operational costs, while always supporting the current and future business goals of Veeam customers.

Hitachi Vantara

Hitachi Vantara, a wholly owned subsidiary of Hitachi, Ltd., helps data-driven leaders find and use the value in their data to innovate intelligently and reach outcomes that matter for business and society. We combine technology, intellectual property and industry knowledge to deliver data-managing solutions that help enterprises improve their customers’ experiences, develop new revenue streams, and lower the costs of business. Only Hitachi Vantara elevates your innovation advantage by combining deep information technology (IT), operational technology (OT) and domain expertise. We work with organizations everywhere to drive data to meaningful outcomes. More information www.HitachiVantara.com.

 

Samsung

Samsung er et ledende selskap innen global informasjonsteknologi. Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, profesjonelle skjermer, LED-løsninger og mye mer. Samsung er ledende innen IoT gjennom, blant annet deres digitale helse- og smarte hjem-initiativ.

GlobalConnect

GlobalConnect er et ledende tech- og telecomselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger fra jord til sky. Løsningene er basert på egen infrastruktur bestående av et 42.000 kilometer langt fibernettverk og 18.000 kvadratmeter datasenter.

Vi har 24.000 bedriftskunder og dekker alle sektorer – fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og multinasjonale selskaper – både direkte og gjennom Atea som partner.

GlobalConnect har en ambisiøs vekststrategi, som inkluderer investeringer i ny infrastruktur, lagring og oursourcing, samhandlingsløsninger, intelligent automatisering og sikkerhetsløsninger.

Riverbed

In today’s world, digital performance defines business success. But performance in the digital age is about more than speed. That’s why Riverbed provides a fully unified and integrated platform that eliminates tradeoffs and helps customers rethink possible. We help enhance digital performance across every aspect of a customer’s business—whether that’s gaining insight into new customers and industries, improving time to market, increasing productivity, or simply delivering fast, secure digital experiences today’s users demand.

Trend Micro
Otter products
Nutanix
SMS Passcode
Entrusted Datacard / SMS passcode
Red Hat
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer