Skolebesøk

Hva er viktige faktorer for å transformere læring og hvordan kan Apple utdanningsløsninger hjelpe?

På torsdagen besøker vi to skoler som har gjort betydelige forbedringer for elevlæring gjennom deres målrettede bruk av Apple teknologi som undervisningsstøtte. Vi har valgt en ungdomsskole og en barneskole for å vise skoleledere som følger med på besøket hvordan Apples teknologier kan påvirke læringen fra barnehagen til 10. klasse.

The Flitch Green Academy

Åpnet i 2008, The Flitch Green Academy er en grunnskole ligger i landlige Essex. Ved Flitch Green bruker studentene riktig hjelpemidler for oppgavene de blir gitt. Det kan være en iPad, en blyant eller en pensel. Skolens filosofi er at læring ikke bare handler om å skaffe seg kunnskap og forståelse - det er at du må kunne bruke læring i virkelige situasjoner i livet. Flitch Green sørger også for at barn utvikler reelle ferdigheter, for å forberede dem fullt ut for deres fremtidige liv.

Honywood School

Honywood er en kreativ, innovativ skole basert i Coggeshall Essex, som ligger ca 80 minutter fra sentrale London. De har rundt 1000 elever fra lokale landsbyer og byer. Skolen har vært 1: 1 med iPads i flere år. De forsøker ved hjelp av teknologien å designe læring til å oppmuntre til selvstendighet hos sine elever.

Troen ved Honywood er at bruken av iPads, når den brukes hensiktsmessig, kan forbedre lærings og elevers generelle utdannelseserfaring, utvikle nysgjerrighet, samarbeid, tillit og en livslang kjærlighet for læring.

Elevene på Honywood trives i det utfordrende miljøet og utvikler seg til å bli robuste voksne mennester når de fullfører sin læringsreise. Honywood setter seg høye mål og ble tildelt Apple Distinguished School i 2017, som en av noen få skoler i Storbritannia. De er Google-brukere, og flytter sine nettbaserte læringsverktøy til Google-nettsteder i de kommende månedene, og som dermed vil hoste hjelpemidlene for elevene i alle fag.

Det serveres lunsj på skolene.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer