Tilbake til Arrangementer

Atea inviterer deg til vFORUM 2019

På vFORUM 2019 kan du lære hva du trenger for å lansere den digitale transformasjonen som er avhengig av nettopp deg.

VMware vFORUM 2019 tilbyr en hel dag med innovasjon for å akselerere reisen din til en programvaredefinert virksomhet - fra mobilenheter til datasenteret og skyen. Få inspirasjon og lær av andre som er på samme reise som deg og din virksomhet.

Atea har KEYNOTE og lanserer våre to nye tjenester på VMware - Atea Cloud Server og Disaster Recovery as a Service. Møt oss på vForum og lær mer om våre tjenester og hvorfor de passer nettopp din virksomhet!

Med Atea Cloud Server får du et virtuelt datasenter i skyen. Atea drifter løsningen og sørger for din sikkerhet. Du betaler kun for det du bruker - samtidig får du mer tid til å jobbe tettere med forretningen, innovasjon og utvikling i egen virksomhet.

Med Disaster Recovery as a service sikrer du deg dersom katastrofen inntreffer. På en enkel og kostnadseffektiv måte kan du kopiere alt eller deler av ditt datasenter til skyen. Du kan enkelt skalere opp og ned og ha fokus på din virksomhets digitaliseringsreise fremfor å bekymre deg for om katastrofen inntreffer.

La oss utfordre det etablerte sammen - meld deg på vFORUM 2019 i dag!

Velkommen!

Startdato
26. mar. 2019
By
Radisson Blu Plaza
Adresse
Sonja Henies plass 3, 0185 Oslo
Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer