Tilbake til Arrangementer

Årets Digitaliseringsleder 2019

Årets digitaliseringsleder er en ildsjel som har utvist stødig lederskap i møte med et teknologisk landskap i rask endring. En leder som gjennom et tydelig utviklingsfokus har tilrettelagt for nye og smartere måter å jobbe på digitalt og som inspirerer medarbeidere til å se nye muligheter i ny teknologi.

Om prisen

I det nye digitale landskapet forandres alle bransjer, noe som stiller stadig høyere krav til lederskap. Nye, smarte måter å jobbe på kombineres med evnen til å få medarbeidere til å se muligheter og dra i samme retning i nye landskaper.

For å løfte frem ledere som mestrer dette og ikke minst for å få et enda større fokus på viktigheten av digitalisering av selskaper og organisasjoner, har Atea etablert en egen pris for kåring av årets digitaliseringsleder 2018. Digitalisering foregår for fullt over hele verden og Norge har muligheten til å ta en ledende posisjon og å ligge i forkant.

Atea ønsker å fremheve ledere som forstår nytteverdien av og klarer å optimalisere de teknologiske mulighetene som ligger der og utnytte dette i praksis.

Hendelsestid
31. okt. 2019, 08.00 - 16.00
Frist for registrering
10. okt. 2019
By
Oslo
Adresse
Biskop Gunnerus' gate 3
Nominer din kandidat

Tidligere vinnere

Vinner av prisen i 2016: Bernt Reitan Jensen, Ruter.

Vinner av prisen i 2017: Thorbjørn Larsen, NAV.

Vinner av prisen i 2018: Tim, personifiseringen av Oslo kommunes digitaliseringssatsing.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer