Tilbake til Arrangementer

After NKUL

Vi gjentar suksessen fra i fjor med en hyggelig minglekveld for våre kunder etter NKUL og inviterer til Bror Bar torsdag 9 Mai fra 18.00. Vi har holdt av andre etasje på Bror Bar og stiller med litt enkel servering. Det er også mulighet for å bestille god mat og drikke i baren. Del gjerne med andre du kjenner som skal på NKUL. Vi ser frem til en hyggelig kveld!

Besøk oss også gjerne på NKUL på stand 3 og 38, og kom gjerne og se vårt utstillerseminar (U3G) Fredag 10. mai kl. 09.00 – 09.45.

Utstillerseminar U3G: Ta «tempen» på din skoles digitale status! – Med utgangspunkt i Fagfornyelsen – hvordan leder og planlegger du for læring med teknologi som verktøy?

Elisabeth Palmgren, Fagansvarlig ATEA skole
Marion Schulze, Koordinator ATEA skole

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner uttaler til VG i mars at fagene jevnt over skal bli mer utforskende og praktiske. De nye læreplanene skal gi elevene et bedre grunnlag for å reflektere, være kritiske, skapende, utforskende og kreative.

Sammen med Atea vil du gjennom dette utstillerseminaret få kjennskap til hvorfor teknologi blir et viktig verktøy inn i arbeidet med Fagfornyelsen. Du vil også få se eksempler på hvordan teknologien gir muligheter for kreative, skapende og praktiske læringsaktiviteter som gir elevene et bedre grunnlag for å trene refleksjon og kritisk tenkning. Om du ønsker får du muligheten til å ta «tempen» på din egen skole sin digitale status, også sett opp mot Fagfornyelsen.

 

Hendelsestid
09. mai. 2019, 18.00 - 21.00
By
Olav Tryggvasons Gate 29, 7011 Trondheim
Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer