På Ateas Sikkerhetsdager ser vi på hvordan norske bedrifter kan jobbe aktivt med risikoforståelse og sikkerhetsvurderinger rundt implementering av ny teknologi.

Du vil høre mer om trusselbildet rundt blant annet Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) og Cloud.

Under årets Sikkerhetsdager har vi et begrenset antall plasser, så sikre din plass i dag og meld deg på!

Agenda:

12:00: Registrering og lett bespisning

12:45: Trusler og trender med live demo

Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) viser oss de største truslene og trender for 2018 og demonstrerer live hvordan  noen av disse kan utnyttes. Dette vil du ikke gå glipp av! Vi vil bl.a. se på hvor enkelt en hacker kan ta over en personlig        Facebook-konto, datamaskin eller mobiltelefon og hvordan brukere kan bli svindlet. Samtidig får vi selvfølgelig konkrete tips og triks til hvordan man best kan beskytte seg.
Foredragsholdere: Vidar Sandland og Hans Marius Tessem NorSIS

 

13:30: Hva er best før datoen på ditt nettverk?

Måten vi har bygget nettverk på har vært igjennom en rolig evolusjon siden 90-tallet. Men, med nye måter å bygge tjenester på, hvordan vi bruker disse tjenestene og nye ting som kobles inn på nettverket endrer dette seg raskt. –Hva betyr alt dette for hvordan nettverket kan og bør gjøre? GDPR stiller krav om at sikkerhet skal være integrert. Kan man gjøre det i nettverket og er det i så fall effektivt? Cisco fortelle oss litt om dette.
Foredragsholder: Christian Nordve, Cisco

 

14:00: Pause

14:15: Bigfix din virtuelle vaktmester

"Et at de viktigste tiltakene for å sikre at bedriftens digitale infrastruktur har maksimal oppetid og mininal sårbarhetsflate er å sikre at servere, klienter og applikasjoner er konfigurert riktig, er oppdaterte og har de siste sikkerhetspatcher til enhver tid. IBM BigFix er løsningen som automatiserer dette arbeidet - en virtuell "supervaktmester" som jobber døgnet rundt, hele året for å sikre at alt fungerer som det skal!"
Foredragsholder: Eirik Gulbrandsen, IBM

 

14:45: Trusted security for the ‘secure digital workspace´

Citrix mener det er viktig å ha en dynamisk sikkerhetsstrategi med brukerne i sentrum. I dagens SaaS, hybrid, multi-cloud og multi-device verden løser Citrix dette med en sentralisert policy motor med distribuert håndheving. Med en ende til ende Citrix løsning får kundene full synlighet og avansert sikkerhetsanalyse for å redusere risiko, beskytte applikasjoner, infrastruktur og minimerer risikoen for sikkerhetsbrudd.
Foredragsholder: Siv Torkildsen, Citrix

 

15:15: Beskyttelse av hele din digitale angrepsflate

Tettere integrasjon og deling av informasjon mellom nettverk og sikkerhet vil gi bedre kontroll på IoT, ukjent malware og automatisert respons på hendelser. Security Fabric er en integrert plattform for nettverk og sikkerhet som deler informasjon for bedre synlighet og kontroll av nettopp dette. Med felles logg og hendelsesanalyse vil dette også være et viktig verktøy med tanke på GDPR.
Foredragsholder: Lars Eidsten, Fortinet

15:45: Avslutning


Nytt av året er to ulike spor - et teknisk og et for ledelse. Ved å melde deg på her, er du påmeldt det tekniske sporet.  Ønsker du å delta på ledelsessporet kan du sende en epost til sikkerhet@atea.no.

Velkommen til sikkerhetsdagen på Gjøvik!

Startdato
10. apr. 2018
By
Quality Hotel Strand, Gjøvik
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer