Laddar meny

Velkommen til sikkerhetsdagen i Ålesund!

Digitalisering og økt bruk av ny teknologi i arbeidshverdagen har mange positive effekter, men kan også bidra til økt usikkerhet og endringer i risikobildet.

12. apr.
Ålesund

På Ateas Sikkerhetsdager ser vi på hvordan norske bedrifter kan jobbe aktivt med risikoforståelse og sikkerhetsvurderinger rundt implementering av ny teknologi.

Du vil høre mer om trusselbildet rundt blant annet Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) og Cloud.

Under årets Sikkerhetsdager har vi et begrenset antall plasser, så sikre din plass i dag og meld deg på!

 

Agenda:

12:00: Registrering og lett bespisning

12:45: Digitalisering, forretningsmuligheter og risiko

Foredragsholdere: Helge Veum, Prosjektkoordinator IKT og Digitalisering i Nye Ålesund Kommune

 

13:30: Hva er best før datoen på ditt nettverk?

Måten vi har bygget nettverk på har vært igjennom en rolig evolusjon siden 90-tallet. Men, med nye måter å bygge tjenester på, hvordan vi bruker disse tjenestene og nye ting som kobles inn på nettverket endrer dette seg raskt. –Hva betyr alt dette for hvordan nettverket kan og bør gjøre? GDPR stiller krav om at sikkerhet skal være integrert. Kan man gjøre det i nettverket og er det i så fall effektivt? Cisco fortelle oss litt om dette.
Foredragsholder: Christian Nordve, Cisco

 

14:00: Pause

14:30: Bigfix din virtuelle vaktmester

"Et at de viktigste tiltakene for å sikre at bedriftens digitale infrastruktur har maksimal oppetid og mininal sårbarhetsflate er å sikre at servere, klienter og applikasjoner er konfigurert riktig, er oppdaterte og har de siste sikkerhetspatcher til enhver tid. IBM BigFix er løsningen som automatiserer dette arbeidet - en virtuell "supervaktmester" som jobber døgnet rundt, hele året for å sikre at alt fungerer som det skal!"
Foredragsholder: Eirik Gulbrandsen, IBM

 

15:00: Trusted security for the ‘secure digital workspace´

Citrix mener det er viktig å ha en dynamisk sikkerhetsstrategi med brukerne i sentrum. I dagens SaaS, hybrid, multi-cloud og multi-device verden løser Citrix dette med en sentralisert policy motor med distribuert håndheving. Med en ende til ende Citrix løsning får kundene full synlighet og avansert sikkerhetsanalyse for å redusere risiko, beskytte applikasjoner, infrastruktur og minimerer risikoen for sikkerhetsbrudd.
Foredragsholder: Siv Torkildsen, Citrix

 

15:30: Checkpoint

16:00: Avslutning

 

Nytt av året er to ulike spor - et teknisk og et for ledelse. Ved å melde deg på her, er du påmeldt det tekniske sporet.  Ønsker du å delta på ledelsessporet kan du sende en epost til sikkerhet@atea.no.

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer