Vi har gleden av å invitere deg til den første og eneste produktlanseringen i Tønsberg i 2018! Denne dagen får du en grundig gjennomgang av de nyeste PC-modellene til HP, Lenovo og Dell. Vi har med oss ekspertisen fra alle produsentene, og du får selvsagt anledning til å se, ta og føle på produktene! Vi starter dagen med felles frokost og registrering klokken 08:00 og forventer å runde av klokken 13.00. Arrangementet er gratis for våre kunder. Ta gjerne med deg en kollega og sikre deg plass i dag!

Time

Agenda

08:00

Oppmøte og frokostservering, Quality Hotell Klubben

08:45

Velkommen ved Atea. Presentasjon av løsninger knyttet til PC-klientenes livssyklus.
Foredragsholder: Håvard Molland

09:15

Lenovo - Gjør deg kjent med ThinkPad-serien
Lenovo tar til veien med en helt ny lineup i den kjente ThinkPad-serien. Med hovedfokus på den nedre del av modellspekteret, ser man en portefølje som fremstår mer komplett enn noensinne. Men; som alltid; Lenovo har mange ess i ermet, Øystein Norstrøm tegner og forklarer.

10:00

Pause

10:15

HP:  Et varig inntrykk
Grunnleggerne til HP tok sikte på å endre verden. Vi holder fortsatt på – med å forvandle næringsliv og hverdagsliv med teknologi. Visste du at HP har verdens sikreste klienter? HP Sure Start er et PC BIOS forsvarssystem som er designet for å hjelpe bedrifter til å optimalisere risikoen for angrep. I samarbeid med Bang Olufsen har vi jobbet med å forbedre samhandlingsprogrammet du bruker i dag
Foredragsholder: Thomas Aanstad Evensen fra HP

11:00

Lunsj

12:00

Dell Client Solutions
2018 og 2019 blir spennende – og krevende – år for de fleste som jobber med klienter. For å forenkle din hverdag, vil vi forsøke å gi deg en oversikt over hva du trenger å vite, samt et innblikk i nyheter og trender fra klientleverandøren med den bredeste porteføljen i markedet.
V/Trogrim Sunde og Eivind Bentsen fra Commaxx
 

12:45

Oppsummering og takk for i dag

Hendelsestid
14. mar. 2018, 08.00 - 13.00
By
Quality Hotel Klubben
Adresse
Nedre Langgate 49, 3126 Tønsberg Vis på kart
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer