Produktlansering HP, Lenovo og Dell 2018 i Bergen

Vi har gleden av å invitere deg til den første og eneste produktlanseringen i 2018! Denne dagen får du en grundig gjennomgang av de nyeste PC-modellene til HP, Lenovo og Dell. Vi har med oss ekspertisen fra alle produsentene og du får selvsagt anledning til å se, ta og føle på produktene! Vi starter dagen med felles frokost og registrering klokken 08:00 og forventer å runde av klokken 14.00. Arrangementet er gratis for våre kunder. Ta gjerne med deg en kollega.

Startdato
20. mar. 2018, 08.00
Sluttdato
20. mar. 2018, 14.00
By
Scandic Ørnen
Adresse
Scandic Ørnen

Tidspunkt

Agenda

 

08:00-08:30

Oppmøte og frokostservering

 

08:30-08:50

Atea Tjenestehjul - Klienter/Klientdrift
Er det mange manuelle prosesser knyttet til anskaffelser, utrulling og drift av klienter, nettbrett og mobiler i din bedrift? Få en rask innføring i tjenestene Atea kan levere for å effektivisere disse prosessene og samtidig bidra til at dere reduserer kostnader. Atea tar deg med på en liten rundreise blant tjenestene din virksomhet kan velge blant hos oss.
Foredragsholdere: Christer Hennø & Roy Vareberg

 

08:50-09:35

HP - Et varig inntrykk
HP sine grunnleggere tok sikte på å endre verden. Vi holder fortsatt på – med å forvandle næringsliv og hverdagsliv med teknologi.
Viste du at HP har verdens sikreste klienter? HP Sure Start er et PC BIOS forsvarssystem som er designet for å hjelpe bedrifter til å optimalisere risikoen for angrep.
I samarbeid med Bang Olufsen har vi jobbet med å forbedre samhandlings programmet du bruker i dag.
Foredragsholder: Thomas Aanstad Evensen

 

09:35-09:45

  Pause - Benstrekk med kaffeservering

 

09:45-10:30

Lenovo
Lenovo tar til veien med en helt ny lineup i den kjente ThinkPad-serien. Med hovedfokus på nedre del av modellspekteret ser man en portefølje som fremstår mer komplett enn noensinne. Men, som alltid, Lenovo har mange ess i ermet!
Foredragsholder: Øystein Norstrøm

 

10:30-11:15

Dell Client Solutions
2018 og 2019 blir spennende – og et krevende år for de fleste som jobber med klienter.
For å forenkle din hverdag vil vi forsøke å gi deg en oversikt over hva du trenger å vite, samt et innblikk i nyheter og trender fra klientleverandøren med den bredeste porteføljen i markedet.
Foredragsholder: Erik Tessem

 

11:15-11:30

Pause - Benstrekk med kaffeservering

 

11:30-12.15

VM ware (VDI)                                                 
• Mellom 55-75% av arbeidstakerne vil utsette eller ignorere en arbeidsoppgave dersom verktøyet ikke er brukervennlig, eller hvis påloggingen er vanskelig.
• 42% av ungdommene sier de vil slutte å jobbe på grunn av dårlige teknisk utstyr og arbeidsmetoder som ikke er knyttet til teknologisk utvikling.
• 80% sier at de vil velge en arbeidsplass basert på hvor teknologisk avansert en arbeidsgiver er.                                                         
Morgendagens arbeidstakere forventer en like enkel plattform på arbeidsplassen som ellers i deres personlige hverdag. Kom å hør hvordan VMware Workspace ONE  leverer gode arbeidsopplevelser i dag og i fremtiden, for gamle og nye applikasjoner og enheter.
Foredragsholdere: Magnus Lislevatn og Cecilia Hørup Nilssen

   
12.15-14.00 Oppsummering med påfølgende mingling/lunsj
   
  Alle partnere og produsenter stiller med «produkt stands» i foajeen ifm seminaret. Disse kan besøkes i pauser, evt. etter avsluttet seminar.
I tillegg til HP, Lenovo, Dell og VMware kommer også Samsung, Plantronics, Jabra, Phillips samt Logitech og viser sine nyeste produkter.

 

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer