Vi har gleden av å invitere deg til den første og eneste produktlanseringen i 2018! Denne dagen får du en grundig gjennomgang av de nyeste PC-modellene til HP, Lenovo og Dell. Vi har med oss ekspertisen fra alle produsentene og du får selvsagt anledning til å se, ta og føle på produktene! Vi starter dagen med felles frokost og registrering klokken 08:00 og forventer å runde av klokken 14.00. Arrangementet er gratis for våre kunder. Ta gjerne med deg en kollega.

Tidspunkt

Agenda

 

08:00-08:30

Oppmøte og frokostservering

 

08:30-08:50

Atea Tjenestehjul - Klienter/Klientdrift
Er det mange manuelle prosesser knyttet til anskaffelser, utrulling og drift av klienter, nettbrett og mobiler i din bedrift? Få en rask innføring i tjenestene Atea kan levere for å effektivisere disse prosessene og samtidig bidra til at dere reduserer kostnader. Atea tar deg med på en liten rundreise blant tjenestene din virksomhet kan velge blant hos oss.
Foredragsholdere: Christer Hennø & Roy Vareberg

 

08:50-09:35

HP - Et varig inntrykk
HP sine grunnleggere tok sikte på å endre verden. Vi holder fortsatt på – med å forvandle næringsliv og hverdagsliv med teknologi.
Viste du at HP har verdens sikreste klienter? HP Sure Start er et PC BIOS forsvarssystem som er designet for å hjelpe bedrifter til å optimalisere risikoen for angrep.
I samarbeid med Bang Olufsen har vi jobbet med å forbedre samhandlings programmet du bruker i dag.
Foredragsholder: Thomas Aanstad Evensen

 

09:35-09:45

  Pause - Benstrekk med kaffeservering

 

09:45-10:30

Lenovo
Lenovo tar til veien med en helt ny lineup i den kjente ThinkPad-serien. Med hovedfokus på nedre del av modellspekteret ser man en portefølje som fremstår mer komplett enn noensinne. Men, som alltid, Lenovo har mange ess i ermet!
Foredragsholder: Øystein Norstrøm

 

10:30-11:15

Dell Client Solutions
2018 og 2019 blir spennende – og et krevende år for de fleste som jobber med klienter.
For å forenkle din hverdag vil vi forsøke å gi deg en oversikt over hva du trenger å vite, samt et innblikk i nyheter og trender fra klientleverandøren med den bredeste porteføljen i markedet.
Foredragsholder: Erik Tessem

 

11:15-11:30

Pause - Benstrekk med kaffeservering

 

11:30-12.15

VM ware (VDI)                                                 
• Mellom 55-75% av arbeidstakerne vil utsette eller ignorere en arbeidsoppgave dersom verktøyet ikke er brukervennlig, eller hvis påloggingen er vanskelig.
• 42% av ungdommene sier de vil slutte å jobbe på grunn av dårlige teknisk utstyr og arbeidsmetoder som ikke er knyttet til teknologisk utvikling.
• 80% sier at de vil velge en arbeidsplass basert på hvor teknologisk avansert en arbeidsgiver er.                                                         
Morgendagens arbeidstakere forventer en like enkel plattform på arbeidsplassen som ellers i deres personlige hverdag. Kom å hør hvordan VMware Workspace ONE  leverer gode arbeidsopplevelser i dag og i fremtiden, for gamle og nye applikasjoner og enheter.
Foredragsholdere: Magnus Lislevatn og Cecilia Hørup Nilssen

   
12.15-14.00 Oppsummering med påfølgende mingling/lunsj
   
  Alle partnere og produsenter stiller med «produkt stands» i foajeen ifm seminaret. Disse kan besøkes i pauser, evt. etter avsluttet seminar.
I tillegg til HP, Lenovo, Dell og VMware kommer også Samsung, Plantronics, Jabra, Phillips samt Logitech og viser sine nyeste produkter.

 

Hendelsestid
20. mar. 2018, 08.00 - 14.00
By
Scandic Ørnen
Adresse
Scandic Ørnen Vis på kart
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer