Laddar meny

Gi kidsa mulighet til å møte morgendagens utfordringer!

Gi kidsa muligheten til å møte morgendagens utfordringer! I en verden som er i raskere endring enn noen gang, er det mange som sier at skolen ikke lenger er relevant, men hva betyr det egentlig og hva skal vi gjøre med det?

Startdato
30. okt. 2018, 11.00
Sluttdato
30. okt. 2018, 16.30
By
Teknisk Museum
Adresse
Kjelsåsveien 143,0491 Oslo
Dette er spørsmål vi sammen skal diskutere den 30. oktober på Teknisk Museum i Oslo. Bli med oss for en dag fylt med foredrag, workshops og inspirasjon! Vi skal diskutere hvordan fremtidens skole skal se ut, slik at elevene får den kompetansen og de ferdighetene de trenger for aktivt å kunne delta og bidra i samfunnet.

Snu klasserommet! - Jørgensen & Pedersen

Sveinung Jørgensen (HINN & NHH) og Lars Jacob Tynes Pedersen (NHH) er forskere, formidlere og bærekraftseventyrere. De holder en rekke foredrag, og senere i høst deler de scenen med Barack Obama i Oslo. De arbeider tett med norske og internasjonale bedrifter for å gi forskningsbaserte svar på hvordan bedrifter kan forene bærekraft og lønnsomhet.

Jørgensen og Pedersen bruker “omvendt klasserom” som metode, hvor de lager og presenterer filmer i forkant av forelesninger, slik at møtene med studentene kan brukes til å diskutere både faget og aktuelle caser. Hos oss vil de fortelle om hva de jobber med, hvorfor de gjør det og vil vise hvordan andre kan forbedre undervisningen ved hjelp av enkle virkemidler.

IKT i penalet er ikke nok - Elisabeth Palmgren

Elisabeth Palmgren har 18 års erfaring fra ulike lederroller på fire forskjellige skoler i Oslo. Nå er hun rektor ved en av Oslos mest fremoverlente skoler og skal snart bli en del av Atea Skole. På Teknisk Museum deler hun sine erfaringer fra klasserommet hvor IKT ikke bare er en egen strategi, men et verktøy vi trenger for å gjennomføre strategien vår.

Workshop: Skapende læring

Fagfornyelsen er rett rundt hjørnet. Skolen blir utfordret på kjerneverdier som kreativitet, samarbeid og tverrfagliget. Gjennom denne workshopen vil du få leke deg med noen verktøy som, med bevisst og god bruk, kan trene disse ferdighetene hos elevene.

Med bevisste og kompetente skoleledere og lærere vil disse verktøyene også kunne tilføre kompetanse som f.eks. digital smidighet, konsentrasjon, utholdenhet, tilpassingsdyktighet og skapende læring. Elever skal lære seg å lære. Da må vi tenke nytt og bredere i valg av læringsressurser!

 

Hold av datoen, mer informasjon og detaljert program kommer.

Arrangementet er beregnet for skoleeiere og ledere.

Arrangementet er gratis. 

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer