Teknologilandskapet fortsetter å utvikle seg i rasende fart. De raske endringene krever mer av virksomheter som ønsker å lykkes i sitt marked. Kunnskap, og hvordan du omsetter kunnskap til handling, kan gi deg et viktig fortrinn i å ta virksomheten videre i endringsprosessen.

Kom på Dell Technologies Forum for å lære om de nyeste verktøyene og løsningene som hjelper din virksomhet med å tilpasse seg og finne nye forretningsmuligheter. På ett og samme arrangement får du siste nytt fra de syv innovative selskapene som utgjør Dell Technologies. Bli kjent med tankeledere, knytt kontakter med andre i bransjen og utforsk spennende og nyskapende løsninger.

Dette er hovedtaleren

Andøya Space Center er et høyteknologisk selskap hvor endring er en del av hverdagen. Siden 60-tallet har senteret vært ansvarlig for oppskytning av over 1000 forskningsraketter og vitenskapsballonger. Administrerende direktør, Odd Roger Enoksen, kommer til Dell Technologies Forum for å dele av sin kunnskap om hvordan teknologi er avgjørende for å gi oss mer kunnskap om verdensrommet.

Møt oss på stand og hør historiene fra våre kunder

Atea er selvfølgelig på plass og sammen med noen av våre kunder ønsker vi å gi deg ett innblikk i hvordan teknologi er med på å påvirke fremtiden. I Atea jobber kontinuerlig med å forstå hvordan teknologi påvirker livene våre og hva teknologi kan bidra med for å gjøre de bedre, kom innom standen vår for en snakk.

Foredrag

1100-1300: Women in Tech lunch, Regionsdirektør i Øst Henrik Høst med i paneldebatt sammen med VMware, Microsoft og Oda nettverket

1315-1355: Du er drivkraften, med Michael Jacobs, administrerende direktør Atea Norge

1415-1500: Atea presenterer: Hafslunds digitaliseringsreise og bruk av Lean Startup som verktøy

 

Dette er din mulighet til å få inspirasjon til å bedre lykkes med endringsreisen. Meld deg på i dag!

 

Hendelsestid
30. okt. 2018, 08.00 - 17.00
By
Oslo, Meet Ullevaal
Adresse
Sognsveien 77 C 0855 Oslo
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer