Laddar meny

Hva?
Bli med oss i tre dager med aktiviteter, arrangementer og inspirasjon. Vi besøker britiske skoler og kommer i dialog med kjente skoleledere som Abdul Chohan om hvordan man best kan bruke teknologi for å forbedre undervisningen og engasjere studenter. Du vil også delta på verdens største skolekonferanse, på Excel-arenaen og Apple Education Leadership Summit for å se morgendagens teknologi og beste praksis for å få størst læringsutbytte for elever.
 
Hvorfor?
Skolen skal forberede barn til det 21. århundrets nye samfunnsarena. Globalisering og digitalisering gjør kampen om pallplassene tøffere. For å trene elever og lærere til å bli teknologiske atleter kreves sterkt lederskap med en klar visjon.

På studieturen vil du og skoleledere fra hele Norge lære fra ledende pedagoger hvordan du sikrer at skolen din har det som trengs for å lykkes i planleggingen av skolens reise. Du får også mulighet til å se den nyeste læringsteknologien på BETT-showet og se hvordan andre skoler bruker teknologi som et verktøy for å endre undervisningen. Apple sin Education Leadership Summit, et høydepunkt i uken for mange skoleledere, gir deltagerne mulighet til å oppleve Apples utdanningsløsninger i praksis.

 

Ved å bli med Atea og Apple til London får du følgende:

  • Tre overnattinger på The Cumberland hotel
  • Besøk på BETT-konferansen
  • Skolebesøk til barne- og ungdomsskole med lunch
  • Deltagelse på Apple Education Leadership Summit
  • Transport til arrangementene
  • Felles middag på restaurant Hush
  • Skoleseminar med Abdul Chohan og Atea

Pris: 8750,-

Apple Education Leadership Summit

Skolebesøk

Skoleseminar

BETT-konferanse

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer