Tilbake til Oslo

Oversikt over Lab sesjoner i Oslo

Påmelding skjer på stedet hvor du registerer deg ved ankomst
08 november 2018
10.30-12.30
Citrix på Azure.

Hovedformålet med denne LAB’en er å gi økt kunnskap på hvordan man kan kjøre Citrix på Microsoft Azure plattformen. LAB’en gir deg kunnskap rundt følgende emner. LAB’en er utviklet gjennom samarbeidet som Citrix og Microsoft har rundt leveranse av virtuelle applikasjoner og desktoper. Forståelse for hva Citrix Cloud er og hvordan det er bygget opp. Fordelene ved å kunne kjøre dine virtuelle sesjoner I Azure. Gjennomføre oppsettet av et komplett Citrix XenApp eller XenDesktop miljø Etter LAB’en vil man ha fåttt den grunnleggende kunnskapen til hvordan disse to plattformene kan utnyttes fremover og hvilke brukersenarioer løsningen kan benyttes.

Foredragsholder: Håvard Bruvold
VxRail - Alt i ett hyperkonvergert datarom fra VMware og Dell EMC

Har datarommet ditt gått ut på dato? I denne labben får du oppleve hvordan et moderne datasenter fungerer. Du får en enklere drifts-hverdag, mulighet til å automatisere oppgaver og ikke minst en “cloud ready” infrastruktur. Med VxRail hyperkonvergert infrastruktur fra Dell EMC og VMware får du en komplett løsning med maskinvare og programvare. Vi samler server, lagring og nettverk til ett system. VxRail er et fleksibelt og skalerbart system med enkel drift og solid support.

Foredragsholder: VMware: Anders Tenden. Dell EMC: Andreas Baadnes og Alexey Chistyakov
Lenovo + Nutanix: Hands-on

Se hvor enkelt du kan drifte din egen internsky. Nutanix og Lenovo inviterer deg til en 2 timers sesjon hvor du får høre om og prøvekjøre Lenovo enterprise cloud platform – powered by Nutanix.

I denne labsesjonen er det satt opp 15 maskiner med tilgang til Atea sitt demosenter på Bryn.

Foredragsholder: Espen Stokke, Lenovo og Glenn Rasmussen, Nutanix
HP MIK – HPs verktøy for enklere klientadministrasjon

HPs bransjeledende løsning for klientadministrasjon som integreres med MS Systemsenter/SCCM hjelper dere til økt produktivitet, problemfri utrulling og vedlikehold av HP PCer. VI gir deg en god innføring i våre verktøy som gjør hverdagen lettere for IT-medarbeidere, blant annet HP Management Integration Kit og HP Image Assistant.

Foredragsholder: Tor Petter Abrahamsen og Kjell Jørgenrud – Presales HP Norge.
13.40-15.40
HPE

Aruba Clearpass – Sikker IOT

Mobile enheter, IOT, alt skal tilkobles nettverket. Hvordan få kontroll på alt? Aruba Clearpass Policy Manager gir deg sikkerheten og oversikten over alle enheter på nettverket. På lab vil man få hands-on erfaring med Clearpass, hvordan man oppretter regler for tilgang og administrerer et sikkert nettverk.

Opplev å ha full kontroll på nettverket med Cisco Meraki.

I denne labben får du se og selv konfigurere et skybasert Cisco Meraki nettverk. Labben består av scenario-baserte øvelser som viser deg hvordan sette opp ulike funksjoner relevante for SMB bedriften og for større profesjonelle miljøer. Vi ønsker at du har med egen laptop, (men det vil også være mulig å låne laptop.) Deltakere på labben vil også få med seg et Cisco Meraki aksesspunkt for videre testing i eget miljø. Begrenset antall plasser.

IBM Business Analytics for the future

Lab'en vil gi en innføring i IBM's løsning for Data discovery, selvbetjente dashboards, rapportering og visualisering. Deltakere vil se hvordan analytiske verktøy kan hjelpe dem med å se objektive sammenhenger i dataene.

Foredragsholder: Stephen Green
Microsoft

Automatisering i Azure – “Zero to Hero”
Vil du lære å automatisere i Azure, men det virker for komplekst? Kom innom vår «Hands on Lab» for å lære å automatisere på grunnleggende nivå. Vi tar en titt under panseret på hvordan det fungerer, hvordan man starter med distribusjonsautomatisering ved hjelp av maler, samt overvåking av automatiserte hendelser.

Foredragsholder: Matous Rokos
Tilbake til Oslo
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer