Laddar meny

Morten Goodwin

Morten Goodwin har en doktorgrad innen kunstig intelligens og er førsteamanuensis ved Universitetet i Agder. Han er også en aktiv populærvitenskapelig formidler og har fokus på de enorme fremskritt som skjer i forskningen og den praktiske nytten av kunstig intelligens.

Sigrid Bratlie

Sigrid Bratlie jobber som kreftforsker (cellebiologi) og snakker i sitt foredrag om det som blir omtalt som århundrets bioteknologiske gjennombrudd, CRISPR-teknologi. Metoden gjør det mulig å endre gener i alle levende organismer og er i ferd med å revolusjonere matproduksjon, medisinsk behandling og bioteknologisk industri.

Ivar Haugstad

Ivar Haugstad er sosialantropolog og er ekspert på hvordan mennesker i ulike fellesskap samhandler. I 2016 ga han uten boken «Kunsten å virke sammen på jobb. Perspektiv og praktiske verktøy». Foredragene til Ivar får publikum til å reflektere over egen rolle og gir nye perspektiv på det å være en del av et fellesskap.

Karina Hollekim

Karina var en profesjonell utøver for Red Bull, men i 2006 tok livet en drastisk vending da fallskjermen tvinnet seg. Hun fikk beskjed om at hun aldri kom til å gå igjen, men hun godtok ikke dette og i dag kan hun stå på ski, klatre og gå. Hun snakker om veien tilbake og deler historien om rå viljestyrke, lidenskap og de avgjørende øyeblikkene som kan forandre livene våre.

Christoffer Wenaas

Christoffer jobber som organisasjonspsykolog. I foredraget sitt snakker han om selvledelse i forbindelse med økende digitalisering og
«robotenes inntog». Han spisser foredraget enda mer mot publikum med eksempler på digitalisering i Atea.

Jahn Erling Øverli

Jahn Erling Øverli har en master i retorikk, og er en erfaren foredragsholder som skal lære oss hvordan man forbedrer sin presentasjonsteknikk, hvordan man formidler et budskap til en gruppe eller forsamling og hva som er en god oppskrift på en engasjerende presentasjon.

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer