Atea inviterer til VMware NSX og Check Point vSEC Hands-On Lab

 

I en hektisk hverdag er det ofte vanskelig å finne tid til å sette opp testmiljøer for å installere og teste produkter og løsninger. Atea har derfor gleden av å invitere til en Hands-On Lab sesjon der du får mulighet til å teste VMware NSX og Check Point vSEC under kyndig veiledning. Vår dyktige instruktør vil gi deg kunnskap om hvordan NSX fungerer som en plattform for nettverks- og sikkerhetsvirtualisering, samt vise hvordan Check Point integrerer med NSX for ekstra sikkerhetsfunksjonalitet.
 
En av de mest utbredte bruksområdene for NSX er muligheten til å kunne gjøre mikro-segmentering. Dette gir unik innsikt i all trafikk, og ikke kun trafikk mellom nettverkssegment. Med NSX kan man lage sikkerhetsregler uavhengig av IP og MAC adresser, og således tenke policy for applikasjoner og tjenester. Vi vil her se nærmere på hvordan man kan benytte NSX for å opprette en ny type segmentering, og knytte dette til Check Point´s firewall for ekstra sikkerhet som automatisk kan følge dynamikken som eksisterer i dagens datasentre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krav til forkunnskaper: Ingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Før deltakelsen anbefaler vi at du oppretter en tilgang til VMware Hands-On Lab: http://labs.hol.vmware.com/HOL/catalogs/catalog/all

VMware NSX og Check Point vSEC Hands-On

Startdato
10. mai. 2017, 00.00
Sluttdato
11. mai. 2017, 00.00
By
Scandic Lerkendal, Trondheim
Adresse
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer