Tilbake til Arrangementer

Atea sammen med DellEMC inviterer deg til frokostseminar hvor du selv kan teste nettopp dette og få ideer til hvordan dere kan bruke VR i praksis og til å innovere din bransje. Real Training og Securitas har utviklet en løsning hvor du kan øve på å slukke og håndtere en brann mest mulig effektivt. I tillegg kommer Making View som vil demonstrere sin løsning for elever i grunnskolen. Begge aktørene vil fortelle hvordan de fikk ideen til konseptene, og hvordan du kan gjøre nytte av disse i din bransje.

 

Tenk deg at det brenner hjemme hos deg eller på kontoret. Du er alene og finner frem brannslukkingsapparatet slik du har lært. Du står med apparatet i hendene og innser at du aldri tidligere har brukt et brannslokkingsapparat. Hva gjør du? 
 
Vi har kun sett starten på Virtual Reality i dag. Flere bransjer ser nye muligheter i teknologien og vi ser spennende prosjekter og bruksområder vokse frem i skole, olje og gass industrien, hos arkitekter og i maritim bransje. Helsevesenet og sykehus har flere innovative prosjekter under utvikling, for eksempel bruk av VR til rehabilitering av hjerneskader og i psykologien. Spillbransjen har lenge hatt fokus på å integrere VR som en del av spill og brukeropplevelsen. Hvordan kan din bransje tenke nytt rundt bruken av VR i opplæring og kompetanseheving, effektivisering, nytenkning og innovasjon? 
 
Atea har invitert inn eksperter på området for å inspirere og komme med eksempler på bruksområder i forskjellige bransjer. Vi ønsker deg velkommen til en inspirerende dag - still spørsmål og vær nysgjerrig – innenfor VR er det kun fantasien som setter stopper for bruksområder og brukere.

  

 

Agenda

 

 

08:00-08:30

Registrering, kaffe og forfriskninger

 

08:30-08:40

Atea og Dell EMC ønsker velkommen

 

08:40-09:15

Real Training og Securitas - hvordan bruke VR i praksis?  
v/Hans Seime og Arve Aasmundseth

 

09:15-09:45

Dell VR ready Workstations 
v/Johan Thorslund, wokstation spesialist

 

09:45-10:30

"VR Education - visuell læring i grunnskolen gjennom bruk av Virtual Reality"
v/Are Søby Vindfallet, Making View

 

10:30-10:45

Oppsummering og spørmål til ekspertene

 

10:45-11:30 

Avslutning med test brannslukkingsdemo fra Real Training og praktisk test av Making View sin VR skoleløsning

 

 

11:30      Lunsj

 

Virtual Reality (VR) – hvordan kommer det til å påvirke deg og din bransje? 

Startdato
14. jun. 2017
By
Atea Bergen
Adresse
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer