Virtual Reality (VR) – hvordan kommer det til å påvirke deg og din bransje? 

Atea sammen med DellEMC inviterer deg til frokostseminar hvor du selv kan teste nettopp dette og få ideer til hvordan dere kan bruke VR i praksis og til å innovere din bransje. Real Training og Securitas har utviklet en løsning hvor du kan øve på å slukke og håndtere en brann mest mulig effektivt. I tillegg kommer Making View som vil demonstrere sin løsning for elever i grunnskolen. Begge aktørene vil fortelle hvordan de fikk ideen til konseptene, og hvordan du kan gjøre nytte av disse i din bransje.

Startdato
14. jun. 2017
By
Atea Bergen
Adresse
Damsgårdsveien 135

 

Tenk deg at det brenner hjemme hos deg eller på kontoret. Du er alene og finner frem brannslukkingsapparatet slik du har lært. Du står med apparatet i hendene og innser at du aldri tidligere har brukt et brannslokkingsapparat. Hva gjør du? 
 
Vi har kun sett starten på Virtual Reality i dag. Flere bransjer ser nye muligheter i teknologien og vi ser spennende prosjekter og bruksområder vokse frem i skole, olje og gass industrien, hos arkitekter og i maritim bransje. Helsevesenet og sykehus har flere innovative prosjekter under utvikling, for eksempel bruk av VR til rehabilitering av hjerneskader og i psykologien. Spillbransjen har lenge hatt fokus på å integrere VR som en del av spill og brukeropplevelsen. Hvordan kan din bransje tenke nytt rundt bruken av VR i opplæring og kompetanseheving, effektivisering, nytenkning og innovasjon? 
 
Atea har invitert inn eksperter på området for å inspirere og komme med eksempler på bruksområder i forskjellige bransjer. Vi ønsker deg velkommen til en inspirerende dag - still spørsmål og vær nysgjerrig – innenfor VR er det kun fantasien som setter stopper for bruksområder og brukere.

  

 

Agenda

 

 

08:00-08:30

Registrering, kaffe og forfriskninger

 

08:30-08:40

Atea og Dell EMC ønsker velkommen

 

08:40-09:15

Real Training og Securitas - hvordan bruke VR i praksis?  
v/Hans Seime og Arve Aasmundseth

 

09:15-09:45

Dell VR ready Workstations 
v/Johan Thorslund, wokstation spesialist

 

09:45-10:30

"VR Education - visuell læring i grunnskolen gjennom bruk av Virtual Reality"
v/Are Søby Vindfallet, Making View

 

10:30-10:45

Oppsummering og spørmål til ekspertene

 

10:45-11:30 

Avslutning med test brannslukkingsdemo fra Real Training og praktisk test av Making View sin VR skoleløsning

 

 

11:30      Lunsj

 
Påmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer