Laddar meny

Atea inviterer til seminar rundt samhandling, informasjonssikkerhet og kvalitetsstyring i Office 365

Samhandling, informasjonssikkerhet og kvalitetsstyring er sentrale begreper i de fleste organisasjoner. Det er mange fordeler ved å utnytte verktøyene som Office 365 og SharePoint Online tilbyr. Atea har laget konsepter og løsninger som kan hjelpe din bedrift.

04. apr. - 04. apr.
Bergen
Atea sine lokaler, Damsgårdsveien 135
Vis på kartet

 

 

Agenda

 

 

08:00 - 08:30

Oppmøte, registrering og kaffi

 

08:30 - 08:40

Velkommen
Samhandling, informasjonssikkerhet og kvalitetsstyring er sentrale begreper i de fleste organisasjoner. Atea har laget konsepter og løsninger som kan hjelpe din bedrift.
Foredragsholder: Jan Olav Botnevik, Atea

 

08:40 - 09:00

Cloud Ready - Office 365
Er din organisasjon klar for å ta i bruk skyverktøyene som Office 365 tilbyr? Det er lett å legge strategien mot skyen, men det er ting en bør ha tenkt på før en går i gang. Atea har gjort det mange ganger før og hjelper våre kunder med «Cloud Ready» workshops.
Foredragsholder: Vidar Gjertsen, Atea

 

09:00 - 09:25

Kvalitetsportal – Hvordan utnytte mulighetene i O365
Hva om organisasjonen hadde et felles system for avvik, tiltak, kvalitetsdokumentasjon, internkontroll, prosesskart og risiko i et samlet grensesnitt som brukerne alt kjenner? Visste du at Office 365 med SharePoint Online er en passende plattform for å håndtere nettopp slike ting? Vi i Atea har laget et rammeverk for dette og kan vise deg noen av våre erfaringer.
Foredragsholder: Christopher Ramsdal, Atea

 

09:25 - 09:45

Pause

 

09:45 - 10:05

User Adoption
Å flytte til skyen medfører endringer for de viktigste personene i din organisasjon, nemlig brukerne! Det er viktig å ta endringsledelse på alvor og gi brukerne alle forutsetninger for å lykkes med å utnytte de verktøyene som finnes i skyen. Det skjer ikke av seg selv. Atea har utformet konseptet «User Adoption» basert på verdifulle erfaringer med reisen til skyen.
Foredragsholder: Renate Woldseth, Atea

 

10:05 - 10:30

 

IPA - Hvordan sikrer du bedriftens viktigste dokumenter?
I hybride miljøer blir det stadig mer krevende å beskytte bedriftens viktigste informasjon. Hvordan sikrer du deg mot at virksomhetskritisk informasjon ikke havner i dropboxer, på eksterne harddisker eller utenfor bedriftens rekkevidde? Og samtidig ivaretar at samhandlingen blant ansatte?
Foredragsholder: Erik Monsen demonstrerer hvordan dette kan løses

10:30

Oppsummering og takk for i dag

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer