Vi har gleden av å invitere deg til årets produktlansering! Denne formiddagen får du en flott gjennomgang av de nyeste PC-modellene til HP, Lenovo og Dell. Denne dagen har vi med oss ekspertisen fra alle produsentene, og du får selvsagt anledning til å se, ta og føle på produktene! Vi starter dagen med felles frokost og registrering 08:00. Arrangementet er gratis for våre kunder. Ta gjerne med deg en kollega!   Vel møtt til en spennende start på dagen!

08.00 - 08.30 Oppmøte og frokostservering

08.30 - 09.20 PC-lansering med HP!
HP forteller om deres flotte nyheter som ble lansert rykende ferske i januar. Det vil være et fokus på teknologier som sikkerhet og samhandlig. Sammen med en "HP-nerd" får du muligheten til å se og ta på flere av nyhetene!

09.20 - 09.30 Benstrekk

09.30 - 10.20 Lenovo setter agendaen!
De fleste bedrifter opplever nå endringer i måten man bruker PC på. Eksempler på dette er touchskjermer og pennbaserte løsninger. Samtidig er både kravene og mulighetene knyttet til mobilitet sterkere enn noen gang. Lenovo er opptatt av å tilrettelegge for denne overgangen, både med tanke på brukervennlighet og utnyttelse av potensiale. Nå lanseres en helt ny serie med maskiner basert på Intels KabyLake-arkitektur, med utforming og brukergrensesnitt tilpasset morgendagens bruksmønstre. Øystein Norstrøm tegner og forklarer.

10.25 - 11.15 Med Dell på bedriftsmarkedet
Dell EMC vil fortelle om og vise frem en helt ny line-up av PC-er mot bedriftsmarkedet. Hvilke områder har Dell EMC mest fokus på når det gjelder å utvikle klienter, og hva har det å si for deg som kunde?

11.15 - 11.45 PC-tanking som troll av eske?
Nå kan du ta PC-en ut av boksen, starte den, så fikser den alt selv. Du slipper å tenke på tilpassing og oppdatering av driverpakker. En drøm for alle som jobber med klientdrift. Formålet med tjenesten er å tilby en enkel og kosteffektiv måte å håndtere enheter og programvare på.  Dette fungerer likeså bra for organisasjoner med en «Bring your Own Device» (BYOD) modell som de mer tradisjonelle modellene hvor bedriften står for enhetene.

11.45 Lunsj for de som ønsker det

Produktlansering HP, Lenovo og Dell

Hendelsestid
15. feb. 2017, 00.00 - 00.00
By
Hos Atea AS, Ærfuglveien 8, Tromsø
Adresse
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer