Velkommen til årets første og eneste produktlansering! Vi har gleden av å invitere deg til årets produktlansering! Denne formiddagen får du en flott gjennomgang av de nyeste PC-modellene til HP, Lenovo og Dell. Denne dagen har vi med oss ekspertisen fra alle produsentene, og du får selvsagt anledning til å se, ta og føle på produktene! Vi starter dagen med felles frokost og registrering 08:00. Arrangementet er gratis for våre kunder. Ta gjerne med deg en kollega! Vel møtt til en spennende start på dagen!

08:00 - 08:30 Oppmøte og frokostservering i Atea's lokaler - Løkkeveien 4 - Alta.

08:30 - 09:20 PC-lansering med HP!
HP forteller om deres flotte nyheter som ble lansert rykende ferske i januar. Det vil være et fokus på teknologier som sikkerhet og samhandlig. Sammen med en "HP-nerd" får du muligheten til å se og ta på flere av nyhetene!

09:20 - 09:30 Benstrekk med kaffeservering

09:30 - 10:20 Lenovo setter agendaen!
De fleste bedrifter opplever nå endringer i måten man bruker PC på. Eksempler på dette er touchskjermer og pennbaserte løsninger. Samtidig er både kravene og mulighetene knyttet til mobilitet sterkere enn noen gang. Lenovo er opptatt av å tilrettelegge for denne overgangen, både med tanke på brukervennlighet og utnyttelse av potensiale. Nå lanseres en helt ny serie med maskiner basert på Intels KabyLake-arkitektur, med utforming og brukergrensesnitt tilpasset morgendagens bruksmønstre. Øystein Norstrøm tegner og forklarer.

10:25 - 11:15 Med Dell på bedriftsmarkedet
Dell EMC vil fortelle om og vise frem en helt ny line-up av PC-er mot bedriftsmarkedet. Hvilke områder har Dell EMC mest fokus på når det gjelder å utvikle klienter, og hva har det å si for deg som kunde?

11:15 - 11:30 Oppsummering og avslutning

Produktlansering HP, Lenovo og Dell!

Hendelsestid
14. feb. 2017, 18.33 - 18.33
By
Hos Atea AS, Løkkeveien 4, Alta
Adresse
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer