Laddar meny

Hyperkonvergens – er du klar for den neste industrielle revolusjon?

Datarommet slik vi kjenner det er i stor endring. Driverne bak dette er både tekniske og forretningsmessige. Brukerne stiller krav til raskere, bedre og tryggere tjenesteleveranser. Man ønsker de samme driftsfordelene og fleksibiliteten på lokalt datarom som fra skyen. Skytjenester bør kunne sømløst integreres med lokale ressurser.

25. aug.
Gamle Museet
Dronningensgate 4 Kvadraturen, 0152 Oslo
Vis på kartet

Alt dette gjør at man må tenke nytt og det tradisjonelle datarommet står foran store endringer. Gamle travere blir erstattet med ny teknologi og infrastrukturen må tilpasse seg behovene til sluttbruker og forretningen, ikke omvendt. Gartner sa på fjorårets dataroms-konferanse at vi hyperkonvergert infrastruktur og hybrid sky blir den nye normalen – den industrielle revolusjon på datarommet.

Vi vet at mange kunder har ventet med å ta steget inn i neste generasjons datasenter i påvente av nye generasjons prosessorer og 14G servere – nå er de her! Kunder melder om 30-40% besparelse og en ytelse som ligger 10-40 ganger høyere enn tidligere – hvordan sørger du for at din virksomhet er klar til den digitale revolusjonen?

Dette er nyheter du må få med deg! Arrangementet er gratis og du må gjerne ta med en kollega. 

Agenda

 

 

08:30-09:00

Registrering, mingling i partnerområdet og enkel servering

 

09:00-09:05

Velkommen v/ Øyvind Hind Haug, Atea

 

 09:05-09:35

Microsoft
Presenterer Azure Pack og Azure Stack – hva er forskjellen, og hva passer for deg?
Hvordan vil fremtidens hyperkonvergerte og softwaredefinerte plattformer kobles mot skyen, og hvilke fordeler gir dette for din konkurransekraft?
Foredragsholder: Knut Øivind Møllevik, Partner Technology Strategist Azure Stack, Microsoft

 

 09:35-10:05

VMware
Med VMware Cloud Foundation kan du bygge din private sky og sømløst koble denne til offentlige skyer. Du kan tilby tjenester raskere og med bedre kvalitet. Viktige byggeklosser er VMware vSAN og NSX for hyperkonvergert og programvare-definert lagring, nettverk og sikkerhet. Med over 8000 kunder i drift på verdensbasis og 200 i Norge, er dette den ledende plattformen for programvare-definert datasenter.
Foredragsholder: Roger Samdal, Sr. Strategic Partner SE, VMware 

 

 10:05-10:35

Intel
Presenterer sin nye serie. Som alltid gir nye CPUer vesentlige forbedringer på fart, ytelse, minne og strømforbruk. Ved at kraften øker får også kundene større forutsetninger til å støtte fremtidens forretningsmodeller. Fokus er hyperkonvergert infrastruktur og kobling mot sky, bedre ytelser samt hvilke besparelser den nye serien bidrar til reduserte kostnader på både hardware og lisenssiden.
Foredragsholder: Joachim Thomasberger - Regional Sales Director, Intel Corp

 

 10:35-11:05

Mingling i partnerområdet med mulighet for å booke gratis workshop

 

11:05-11:35

Dell EMC
Dell PowerEdge har som vane å sette standarden i bransjen. De nye serverne er til nå det største bevis på hva som bor i nye Dell EMC, der kunnskapen og kraften fra to maskinprodusenter kommer til sin fulle rett. De nye servere gjør det enklere å gjennomføre endring, sikre automatisering av flere oppgaver, møter fremtidens behov og krav, og bekjemper stadig flere og skumlere trusler. Maskinene er designet for å tjene kundenes viktigste applikasjoner og databaser, både legacy og skybaserte tilnærminger.
Foredragsholder: Arild Hansen – System Engineer, Dell EMC

 

11:35-12:05

Atea 
Vi gjør reisen til skyen enklere. Effektiv bruk av IT blir en stadig mer strategisk brikke for økt konkurransekraft. Som infrastrukturspesialist og et brennende ønske om å bygge Norge med IT, vil vi være rådgiveren som hjelper ditt selskap til nye høyder.
Foredragsholder: Andreas Marqvardsen, Sjefskonsulent, Atea

12:05-12:30

Mingling i partnerområdet med mulighet for å booke gratis workshop

12:30

Lunsj

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer