Laddar meny

Hjelp – jeg er i skyen – og ønsker summetone!

Atea har gleden av å invitere deg til en spennende dag hvor vi ønsker å ta deg gjennom mulighetene, utfordringene, fordelene og ulempene med tale «i skyen». Hvordan kan vi tilrettelegge for samhandling med det offentlige telenettverket? Hvilke begrensinger har disse løsningene? Kan jeg kaste telefonsentralen min? Hvordan løser vi våre behov rundt sentralbord, viderekobling og lignende? Vi deler våre egne erfaringer fra ulike kundeleveranser og ser inn i glasskula for å gi deg et unikt innblikk i hva som kommer og hvordan fremtidens samhandlings- og telefoniløsninger vil se ut. Vel møtt til faglig påfyll og gode samtaler hos oss den 27. april 2017 i våre lokaler i Stadionparken.

27. apr. - 27. apr.
Atea Stavanger, auditoriet
Jåttåvågveien 7, Stadionparken
 

Agenda

 
 

08:00

Registrering og kaffe

 

08:15

Velkommen v/Atea

 

08:30

Hvordan levere summetone «i skyen» med Office 365 og Skype for Business?
Flere og flere snakker om sky og at man må komme seg opp i skyen. Kan vi få summetone i skyen? Hva betyr dette for meg fremfor dagens tradisjonelle løsninger? Vi deler våre erfaring og hva våre kunder tenker.

 

09:15

Avanserte løsninger som møter alle behov – hva er tilgjengelig og hva kommer?
Det kommer stadig nye produkter og tjenester som tilbys «i skyen». Hvilke muligheter finnes "der ute" i dag? Vi presenterer de tjenestene og produktene som Atea og våre samarbeidspartnere har utviklet og ser inn i glasskulen på hva som kommer.

 

10:00

Fremtidens samhandlings- og telefoniløsninger
Moderne samhandlingsplattformer, fancy enheter, avanserte møterom, informasjon tilgjengelig når som helst, hvor som helst, på hva som helst. Hvordan vil vi samhandle i fremtiden? Hva skjer med telefoni? Hvordan kommer vi i gang med det nye?

 

10:30

Avslutning, spørsmål og svar - og lunsj for de som ønsker

 

 

Målgruppe: IT-ledelse, IT-teknikere

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer