I sommer lanserte Cisco "The New Era of Networking" og i den forbindelse er Atea og Cisco i gang med roadshow rundt temaet.

Vi tilbyr deg nå muligheten til å få faglig påfyll og lære av Cisco´s egne systemingeniører og Atea hvilken innovasjon som nå gjøres innenfor nettverk og hvordan dette kan gjøre din hverdag enklere.

Vi ønsker deg som jobber med drift og forvaltning av nettverk velkommen til en inspirerende og berikende start på dagen.

Vi åpner for registrering og en kopp kaffe kl 08:30. Det faglige programmet starter kl 09.00 og vi avslutter med en lunsj cirka kl 11:30. Alt foregår i Ateas lokaler!

Meld deg på i dag og bruk muligheten til å forstå bedre hvordan fremtidens nettverk kommer til å se ut! 

 

 

 

Del I.

I denne delen vil Cisco og Atea ha fokus på hvordan en kommune med de samme antall ansatte, skal kunne levere ett hav av nye tjenester til sine brukere.

Vi viser hvordan fremtidens nettverksdesign kan legge til rette for mobilitet på alle slags enheter, tenke langsiktig, implementere, og drifte, og samtidig opprettholde sikkerheten ende-til-ende.
 
Vi tror mye av svaret ligger i automasjon. Ved å virtualisere og automatisere, kan det som i dag oppleves som tidkrevende og komplisert forenkles.

Et sentralt begrep i fremtidens nettverksdesign er Software Defined Access (SDA). Vi går gjennom konseptet, begreper og gir deg en teknisk oversikt

 

Del II.

I denne delen demonstrerer vi hvordan fremtidens nettverk kan administreres. Ved hjelp av en praktisk demo viser vi deg design, oppsett og ikke minst grensesnittet du vil jobbe med i fremtidens nettverksdesign.

Fremtidens nettverksdesign

Startdato
25. okt. 2017
By
Atea Stokke
Adresse
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer