Den norske Personvernloven erstattes av en EU-forordning i 2018. Dette vil få stor betydning for norske it-kunder og tjenesteleverandørene. Selv om flere av dagens regler videreføres, kommer det nye regler gjennom forordningen. Blant annet får virksomheter plikt til å dokumentere evne til å etterleve kravene. Personer/kunder får også rett til å kreve flytting av sine data til andre tjenesteleverandører og ha kontroll og oversikt over hvordan dataene deres behandles – for å nevne noe.

Riset bak speilet er også formidabelt, bøter opp mot 4 prosent av årsomsetningen kan gis ved brudd på den nye loven så her er det store summer på spill. Den nye loven krever et godt samarbeid mellom kunde, jurister, konsulenter og tjenesteleverandører.

Computerworld vil den 16. februar arrangere et CIO Forum med dette temaet hvor vi setter fokus på hvordan man sikrer informasjonen omtalt i loven og således beskytter din informasjon også i ustrukturerte data. Hva kan it-leverandørene gjøre for å hjelpe deg med dette, og hva må du selv ha orden på?

CIO Forum er et seminarkonsept fra Computerworld, og gjennomføres som halvdagsseminarer med servering av lett frokost.

Programmet starter med en uavhengig keynote, og fortsetter med innlegg fra kunder, som forteller om sine erfaringer rundt dagens emne. CIO Forum har mellom 60 - 130 deltagere i salen. Ideen er at IT-ansvarlige og andre som jobber med it skal kunne dele sine erfaringer.

ComputerWorld Event: CIO Forum GDPR

Hendelsestid
16. feb. 2017, 08.00 - 12.00
By
Oslo Kongressenter Folkets Hus
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer