Laddar meny

Atea klientdag

Få bedre arbeidsflyt med smarte løsninger og nye verktøy

05. apr.
Oslo Kongressenter
Youngs gate 21, 0181 Oslo
Vis på kartet

Atea ønsker deg velkommen til en innholdsrik formiddag sammen med våre strategiske partnere. Her får du alle nyheter samlet inkludert spennende demoer og konkrete eksempler på hvordan dine ansatte kan jobbe mer effektivt på sine arbeidsflater.
 
Vi gleder oss til å treffe deg!
 
Velkommen!

 

Agenda

 

 

08:15 - 08:30

Registrering og enkel servering

 

08:30 - 09:00

Stand besøk & mingling

 

09:00 - 09:10

Velkommen
v/ Alisan Senel, Atea 

 

09:10 - 09:30

Klient som en tjeneste
Visste du at hardware kostnaden til en klient kun utgjør mellom 10-20% av klientkostnaden i løpet av dens levetid? Man kan spare noen hundrelapper på hardware, men flere titusener på alle de andre kostnadene forbundet med klientdrift. Hvordan kan Atea hjelpe deg med å realisere disse besparelsene?
Foredragsholder: Michael Nicolai Hartmann Petersen, Atea

 

09:30 - 09:50

Morgendagens bruksmønstre
De fleste bedrifter opplever nå endringer i måten man bruker PC på. Samtidig er både kravene og mulighetene knyttet til mobilitet større enn noen gang. Lenovo er opptatt av å tilrettelegge for denne overgangen, både med tanke på brukervennlighet og potensialet i våre hybride løsninger. Nå lanseres en helt ny serie med maskiner basert på Intels KabyLake-arkitektur, med utforming og brukergrensesnitt tilpasset morgendagens bruksmønstre.
Foredragsholder: Øystein Norstrøm, Lenovo

 

09:50 - 10:10

Surface og moderne enhetshåndtering
Microsoft presenterer nye medlemmer i Surface-familien i det Nordiske markedet, spent på hva? Hvordan forberede seg på moderne enhetshåndtering med Windows 10 og Azure, vi kan gi deg tipsene du trenger.
Foredragsholder: Christian Sætre, Microsoft

 

10:10 - 10:30

Tro på fornyelse
HP Print Sikkerhet er ikke bare om å sikre skriveren. Vi ønsker å utvikle nyttige, smarte, enkle og imponerende teknologier og løsninger som dekker alle behov innen kontorutskrift. Det handler om å bidra til å sikre hele nettverket med sanntids trusseloppdagelse, automatisert overvåking, og innebygd programvare.
Kom og hør vårt budskap: Sikkerhet + HP produktbredde + oversikt & kontroll = Atea Smart Print
Foredragsholder: Jan Harald Rasch-Willumsen, Atea

 

 

10:30- 11:15

Pause / Stand besøk

 

11:15 - 11:35

Et varig inntrykk
Våre grunnleggere tok sikte på å endre verden. Vi holder fortsatt på – med å forvandle næringsliv og hverdagsliv med teknologi. Viste du at HP har verdens sikreste klienter? HP Sure Start er et PC BIOS forsvarssystem som er designet for å hjelpe bedrifter til å optimalisere risikoen mot angrep. I samarbeid med Bang Olufsen har vi jobbet med å forbedre samhandlings programmet du bruker i dag – Vi viser og demonstrerer HP`s geniale samhandlingsverktøy.
Foredragsholder: Thomas Aanstad Evensen, HP inc

 

11:35 - 11:55

Workforce Transformation
Arbeidsstokken er i stor utvikling. Ansatte må være i stand til å jobbe hvor som helst og når som helst for å møte kravene til globale kunder. Samtidig krever denne nye arbeidsstokken bedre teknologi for å være mer produktiv.
Det økende antall generasjon Y i dagens arbeidsstyrke forstår at bedre teknologi er nøkkelen til å bli mer konkurransedyktig. Det er viktigere enn noen gang å tiltrekke seg og beholde talenter med de riktige verktøyene og den beste teknologien.
Foredragsholder: Mats Jentzen, Dell EMC

 

11:55 - 12:15

Hvorfor ikke tilby de ansatte det de vil ha - en Mac
Store organisasjoner til små bedrifter tilbyr Mac som et alternativ til sine ansatte med bakgrunn i ønsker fra ansatte og modernisering av IT strategi. I denne sesjonen går vi gjennom hvordan en Mac kan brukes i din bedrift og hva bør du tenke på angående sikkerhet, integrasjon og administrasjon. Hvordan kunne IBM spare mellom $273 - $513 for hver Mac de leverte ut internt, ved å skifte fra Windows?
Foredragsholder: Torgeir Bergsvik, Apple

 

12:15 - 12:30

Pause / Forflyttning til restauranten

 

12:30 - 13:30

Lunsj

 
 

 

Påmelding
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer