Laddar meny

Oslo

På Atea Community i Oslo kan du vente deg:

  • Inspirerende keynote-foredrag.
  • Messeområde hvor du kan slå av en prat med verdens ledende teknologileverandører og andre likesinnede.
  • Faglig og teknisk dypdykk i flere forskjellige spor og foredrag.

Velkommen til møteplassen for oss som elsker IT!

 

 

 

Michael Jacobs

Adm. dir. i Atea i Norge

Kom til Atea fra stillingen som administrerende direktør i Microsoft Norge. Han var tidligere ansatt i Dell i 11 år, der han blant annet var administrerende direktør for Dell i Norge, Sverige og Danmark.

Før tiden i Dell jobbet Michael for Oracle og var ansvarlig for kanal og hosting forretningen i Norge og andre europeiske land. Han har også erfaring innen telekom fra sine år i Telenor. Utdannet ved California Lutheran og Harvard i USA.

Michael holder foredrag i alle byer under Community 2017.

Abdul Chohan

Director of learning development i Universal Education Group

Chohan er direktør ved Essa Academy i Bolton (UK), en skole hvor en negativ utvikling ble snudd til oppsiktsvekkende resultater. Mange elever slet med språklige og kulturelle utfordringer, og skolen ble foreslått nedlagt. I stedet ble ny ledelse ansatt, som fikk handlingsfrihet til å utforme den nedslitte skolebygningen på ny, og legge vekt på læringsstøttende teknologi. Alle 900 elever er i dag utstyrt med nettbrett, og lager sine egne interaktive lærebøker, bestått-andelen har steget fra 28 prosent til over 95 prosent.

Abdul holder foredrag i Stavanger og Oslo under Community 2017.

 

Magnus Lindkvist

Trendforsker

Magnus Lindkvist er trendspion, og bruker tiden sin til å jakte på gode ideer over hele verden. Han er utdannet ved Handelshøyskolen i Stockholm og UCLA og er medlem i det amerikanske trendseminaret TED (Technology, Entertainment & Design) som arrangerer årlige konferanser med verdens "thinkers and doers". Magnus Lindkvist taler forståelig nok om trender, om fremtiden og om entreprenørskap. Andre emner er varemerker og varemerkestrategier samt "employer branding"

Magnus holder foredrag i Trondheim, Bergen og Oslo under Community 2017.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer